reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kahaka super, ze jestes zadowolona z wizyty i dobrze ze Ci przeszlo. dobrze ze Ci cos przepisala, lepiej wyleczyc sie do konca, niz potem miec nawroty infekcji w niekorzystnym czasie.u mnie 16 dzien cyklu, ostro dzialamy, a co z tego wyniknie to zobaczymy za 2 tyg.powodzenia na egzaminie.ja mam prawko 1,5 roku, zdalam za 3 podejsciem.przy tym egzaminie trzeba miec szczescie.moj maz wtrafial w same szuje, i zawsze znalezli mu glupie powody zeby oblac, a jezdzil i jezdzi lepiej ode mnie a zdal dopiero po mnie.wiec nie ma co sie przejmowac.trzymam kciuki.

mama05, trzymamy, trzymamy, czekamy na wieści!
kacha10, u mnie to drugie podejście, za pierwszym razem nawet z placu nie wyjechałam...ale byłam tak zestresowana, że się nie dziwię, że oblałam. Teraz liczę na większego farta.

kahakawiem co czujesz, ja za pierwszym razem tez nie wyjechalam bo mi zgasl 2 razy pod gorke. a na lekcjach nigdy z tym nie mialam problemow.za drugim i trzecim podejsciem tez mi zgasl ale raz i dzieki temu wyjechalam na miasto ale stresa mialam duzego.przy ostatnim razie tak dalam gazu, ze moj maz myslal ze przelece przez ta gorke.ja te egzaminy tak przezywalam, ze az poprawila mi sie przemiana materii, a zawsze z tym mialam duzy problem ale od tego czasu wszystko w porzadku.

Chwilę mnie nie bylo a tu już tyle wiadomości :)

U nas się ślamazarnie wszystko rozkręca, ale działamy, co sobie żałować będę ;p Nawet jeszcze jajników nie czuję..

Mononke, no to super, że tak na żywioł, tylko ostrożnie ;p

reklama
Do góry