reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mama, ja myślę, że wieści nie są złe. Ważne że owulacja była i endo jak mówi Kahaka [ bo ja się tu nie znam, więc zdaję się na nią ] tez jest ładnę. A więc jak najbardziej szansa jest i to spora.
Co do plemniczków, nie chcesz podawać nic więcej??
LILITH- a co jeszcze moze mąż brac???bierze juz folik,l-karnityne,wit c i jutro kupimy jeszcze ktores witaminy z wymienionych...????????

dziewczyny dzieki za cieple slowa...ja sama juz nie wiem -jak teraz dostane @ to poprostu choc tyle dobrego ,ze na czas "leczenia : Toma ja nie musze brac hormonow...zawsze to organizm troche odpocznie...

reklama
Jejciu , kahaka, ale masz młodych teściów. I ty już chcesz ich dziadkami zrobić ?!! ;-) No pieknie :) A z prezentem to wszystko zależy jak jesteś zżyta z teściem. Uniwersalnie jakiś dobry alkohol można kupić ale jak go b. lubisz to trzeba pomysleć coby mu największą przyjemność zrobiło... , wybrać coś co lubi.

Moi teściowie są super, teść to taki "pajac" hehe, lubi sobie jaja robić. Z alkoholu zawsze sie ucieszy, ale chyba za często mu prezentujemy %%% :-D
A teściowie młodzi, bo i wcześnie rodzicami zostali, nie moja wina, że młodo będą dziadkami :-D Za to moi rodzice są w "normalnym" wieku hehe

kahaka-zależy co on lubi... może kup jakąś whisky lub inne alko, które lubi... albo jakąś książkę bądź koszulę... no nie wiem bo Go nie znam ;)

ale mnie wypryszczyło!!! może po ostatnim 40-to dniowym cyklu czeka mnie teraz 20-to dniowy.... i stąd ten ból w podbrzuszu....

Ostatnia edycja:
Dobra babki, dzięki za rady, może rzeczywiście jakiś alkohol kupie...pomyślę jeszcze.
Teraz idę do wyrka, bo jutro znowu pobudka o 6.30 :angry:

Dobrej nocy!!!!!!!

Mama, jutro Ci podam co ja mojemu dawałam :)

Ja też winko, mimo dietki, ale pół kieliszka.. póki skoku nie ma to sobie popijam :) I to niestety ja przysypiam :D

Zobaczcie to:

Sekret - The Secret (2006)- Filmy i Seriale Online - Zalukaj.pl

Tam ktoś napisał, że to chodzi o potęgę podświadomości.. co o tym sądzicie?? Powiem szczerze, że jeśli chodzi o negatywną stronę zycia, to faktycznie tak jest.. nawet z moim o tym dyskutowałam, że jak mysli pozytywnie o robocie etc to jakoś się układa jak chcę a jak tylko jakieś problemy i coś negatywnie przeżywamy to nabiera to na silę.. ciekawe jak to jest :)
Na początku myślałam, że to jakaś sekta :D

Ale powiem wam, że sprawdzę, co mi tam, jak mam być szczęśliwa ;p ahahah wino mi chyba na prawdę zaszkodzilo ;p

reklama
LILITH- oki,to czekam na info co tam Twoj chlopczyk bral:))

witam wszystkie babeczki :)
u nas ziiiimno jak byk-normalnie przymrozek czy co-w domu cieplutko wychodze z dziecmi o 8.00 do przedszkola i normalnie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak zimno!!

Do góry