reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hejka dziwczyny no maz przywioz test zrobilam poczatkowo byla slaba druga kreska pozniej znikla nie wiem co myslec piersi okropnie bola juz cale czekam do 30go jak sie nie pojawi @ to kolejne testowanko...

reklama
Anulka faktycznie dziwne, zrob jak mówisz.
zuzu mam nadzieje, że mój dzidzius szybko zechce zwitac, bo czas mu i mi ucieka.Trzymam za Ciebie kciukasy i czekam na testowanko. U mnie niestety rózowe plamienia czyli idzie @

zawita zawita, zobaczysz!!! ja dziś jadłam i mam zachcianki ale nie wiem na co nie chce mi się sprzątać.. siedze sama i bulgocze mi w brzuchu jakby motyle i spac mi sie chce oczy jakos mnie bola....

Witajcie, od kilku dni podczytuję was. W tym miesiącu rozpoczęliśmy starania z mężem. Ponieważ moje myśli coraz częściej krążą już wokół ciąży i maleństwa dlatego przyjemnie będzie powymieniać się wrażeniami. Trzymam kciuki obyśmy jak najszybciej znalazły się wśród np lipcówek 2011 :)

Witaj Verte .

Dziewczyny trochę się uspokójcie, my tu trzymamy mocno kciuki za was więc musi być dobrze :) A nawet jak nie w tym cyklu to w następnym. Jak się będziecie nakręcać to objawów będziecie mieć bardzo dużo, zresztą wiecie jak to jest, więc po co to mówie :D

Najważniejsze jest to by się czymś zająć a nie myśleć ciągle o fasolce :)

verte, witamy, witamy :-D tylko nie mów, że jesteś nauczycielka, bo sporo nas tutaj już ;-) napisz coś o sobie.
zuzu, strasznie się nakręcasz:sorry2: uspokój się kobieto, jak człowiek chce, to zawsze wynajdzie objawy ciąży. Nie myśl o tym tyle, bo jak 9tfu tfu) @ przyjdzie, to będziesz niemiło zaskoczona. Wiem, wiem, łatwo mówić...;-)
LILITH, jak tam mieszkanka???

reklama
Do góry