reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
A ja dzis byla na USG :p narazie nic nie widac na zdjeciu, ale ja i tak sie w nie wpatruje co chwilke :D Lekarz powiedzial ze mam przyjsc za dwa tygodnie bo to jeszcze za wczesnie zeby bylo widac fasolke ( dopiero w 3 tygodniu sie ja widzi ) Mimo wszystko patrze w to zdjecie jak w obrazek :D
Teraz jeszcze mi sie tak przypomnialo , ze tak bardzo chcialam zajsc w ciaze, ze kazda kobitke , ktora spotkalam z brzuszkiem glaskalam po nim - prawdopodobnie wtedy sa maksymalnie wielkie fluidy !!!!!! Moze postarajscie sie dotknac jakiejsc przyszlej mamy i sie uda :)

czesc kobitki fajnie ze jest takie forum!!! ja w 1 ciazy a było to 7 dni po miesiaczce miałam przeczucie ze jestem w ciazy pognałam meza do apteki o 23godz.!!!!!!!!!szybciutko zrobiłam test i TEST POZYTYWNy!!!! piersi bolały mnie jak diabli ale mdłosci nie miałam tylko raz jak lezałam juz w nocy a maz był na nocce to o 23-24 tak jakby przeleciało mi przed nosem piwko jakby mi je ktos podłozył pod nosek miałam taka ochote na nie ze szok ale co zrobic jak noc i meza w domu nie ma a do stacji jest 1 km!!!!! hihihihiihhi pozdrawiam serdecznie asia

no właśnie LANO, moje dwie ostatnie @ były co prawda dośc regularne. (poprzedni cykl trwał 34 dni, odtatni 28, a sama @ to jeden dzień jako takiego krwawienia, i 2-3 dni plamienie. terez n adodatek rośnie mi temp ::) a jestem w 7 dniu cyklu, wiec nie wiem co sie dzieje. ale co mi tam, życie i tak jest piękne :) :)

Małgosiaa , cierpliwosci, juz niedługo zobaczysz swoją kruszynkę!!

pchełka10.05, witaj i fasolkuj!!!, czytałam twoją historie w innym dziale, strasznie ci wspołczuje, ale teraz twój aniołek patrzy na ciebie i uśmiecha sie!!a niedługopewnie zobaczysz ten uśmiech na twarzy swojego drugiego dziecka...

Lana, Elżbietka i pozostałe dziewczyny te dziwne @, dziwne cykle to jestem przekonana wina psychiki. Mocnego ciągłego myślenia o dziecku, silnego nastawienia na to, że "teraz się staram", "teraz mam dni płodne trzeba zacząć działania, " jutro powinien przyjść @ ciekawe a może już jestem w ciąży", "o już jeden dzień po planowanym @ a go nadal nie ma", "o wzrosła mi temperatura"...itp, itd. Ciągłe myślenie o tym, obserwowanie swojego ciała, doszukiwanie się symptomów ciąży. I wtedy organizm zaczyna wariować niestety :(
Powtórzę więc chyba po raz tysięczny to co już i tak wiecie i też mówicie - trzeba się wyluzować. I wiem, że to trudne....tyle, że właśnie wtedy łatwo zachodzi się w ciążę ;)

czesc mam cykle co 26-28 dni regularne tak od 3 lat.dzisiaj o 9 rano zrobiłam pierwszy raz pomiar termometrem mam 37,00stopni (sluz bardzo obfity,przezroczysty i czuje sie jak bym dopiero wyszła z wody cały czas wilgotna)niewiem co to oznacza zrobie tez wiczorem o tej samej porze.z mezem sie prytulalismy w czasie miesiaczki 3 dni po jej rozpoczeciu i w 11 dniu (jajeczkowanie)oraz w 13 czy jest mozliweze zaszłam jakie sa szanse dzis mam 15 dzien cyklu.na czym polega i co trzeba robic z termometrem bo jestem nowa w te klocki pozdrawiam asia

dzieki AGNEZZZZ ale ja ostatnio miałam jajeczkowanie przez uwaga 7DNI!!!!!!!!!!!!!!!!! az trafiłam dszpitala go i tu dziwne PEKŁ MI JAJNIK diagnoza za silne i za długie jajeczkowanie.miało sie skonczyc operacja ale na szczescie sie samo zagoiło.lekarze az byli w szoku a ja jestem w szoku bo pierwszy raz sie dowiedziałam ze jajnik moze peknac!!!!!!!!! i tego doswiadczyłam nie zycze tego nikomu taki bul ze szok pozdrawiam asia

reklama
Do góry