reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Nowa jednostka chorobowa? ;D Ale za to jakie będziemy zdziwione jak się w końcu okaże, że żadnej nadintepretacji nie było :laugh:

reklama
aaaaaaaaaaa to dopiero wtedy będzie : "a nie mówiłam no tak wszystko na to wskazywało nawet ten ból ucha w ostatnich dniach to napewno był objaw ciąży :) hihihihi achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh było by super gdyby była ciąża :)

hi hi Mysia to już doszłaś do objawu-ciązy-w-bolącym-uchu? hi hi... Ja na razie staram się ograniczyc do "standardowych" objawów - ale też niekiepsko sobie radzę ;)

m.a.l.i.n.k.a u mnie to tak jakoś dziwnie wszystko się toczy..niby odłożyliśmy starania na wrzesień, ale przytulanko intensywne tylko jakby wszystko spokojniej. Wyluzowaliśmy i nie liczę panicznie "tych" dni. Pełen luz. Jesteśmy z mężem po poważnej rozmowie i jeśli do września nie zajdę w ciążę ( a wtedy minie rok od naszych starań) to idziemy razem się przebadać ( Rafała wujek jest dyrektorem w szpitalu ginekologicznym więc napewno nam pomoże). Ja mimo wszystko jestem pełna dobrej nadzieji i już nie płaczę, a wręcz odwrotnie staram się być bardzo pogodna, aż sama się dziwię swojej przemianie.
Dzieki za zainteresowanie. Pozdrawiam. Monia

BĘDZIE DOBRZE!!

MONIa100 POGLASKALAM DZIdziulke od ciebie.Ciesze sie ze wyluzowalas napewno teraz bedzie latwiej i nie trac nadzieji bo bez nadziej czlowiek i swiat nie ma sensu istnienia buziaki

Jenyyyyyyyy dziewczyny !!!!!! jaki ja mialam dzisiaj dzien ! Dzis pierwszy raz w zyciu moi rodzice zobaczyli mojego Tomka ;D Tak sie balam tego dnia, ale bylo naprawde milo i fajnie.... mama sie uspokoila i juz sie nie denerwuje - chyba sie jej spodobal - kurcze zreszta musial wreczyl jej ogromny bukiet kwiatow :p Ogolnie dzien mam juz za soba i tak bardzo sie ciesze, ze juz zaczyna byc normalnie...i teraz bede mogla zajac sie juz tylko mysla o mojej fasolince kochanej :) aaaaaaaa no i jeszcze slub.....prawdopodobnie w pazdzireniku :)

reklama
Do góry