reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agutek , tak na Majorke lecimy z biurem ORBIS. mam nadzieje ze bedzie ok, rozmawialam kikla dni temu z kobietą, kóra wrócila z tego hotelu, mówila ze super. juz niedługo sam sie przekonam:):)

co do dni płodnych, to sama nie wiem...jakliczyc, suwaczek wogóle nie mówi prawdy, wiec nim sie nie sugerujcie, zreszta zaraz go zmienie. policze od tego plamienia, tak jakby to była @, taka malutka @...

reklama
No to fajnie Elżbietko z tym wyjazdem. Mam nadzieje, że sporo zwiedzicie i wypoczniecie.

A suwaczek widzę rzeczywiście się przesunął...i jeśli dobrze pokazuje płodne dni lada chwila, tak też dobrze ;)

ja juz nei wiem kiedy te dni płodne...
śluzu mam duużo, rozciągliwy dosyc, ale biało-kremowy. i to mniej wiecej co drugi dzień. z temp wynika ze juz było sobota/niedziela...
tylko tak dziwnie...dwie owu w cyklu???????????????? ::) ::) ::)
a z majorki zdam relacje :)

A propo zdjęć Elżbietko masz śliczne włosy :) Ja staram się zapuścić ale mi to nie wychodzi jakby stoją w miejscu :mad:

MAm pytanko dziewczyny! tak jak wspomniałam biore duphaston na wywoływanie okresu zawszze miałam co 50 dni teraz co 28. biore tabletki 3 miesiąc. ale bardzo bolą mnie piersi, siusiam duzo, i nic mi się nie chce, ostatnio dośc mocne bóle głowy. ale ostatnio miałam okres. czy jest mozliwe ze moge byc wciązy i miec okres tylko z powodu tych tabletek???

megikris , jak ostatnio powiedziął mój lakarz "w ciąży wszytsko jest możliwe". a to ze dostalas krwawienia poodstawieniu duphastonu, to normalne. kobiety w ciązy czasmi mają krwawienia w terminie miesiączki, a tym bardziej po odsatawieniu duphastonu!!
moze zrób tescik dla pewności??i szybko dobra nowinę dla nas zamelduj ;) :) :) :)

Witajcie:)!!!
Jej..w życiu nie uda mi się nadrobić zaległosci. Czytam pokrótce..nadrabiam..Skacze, ale pewnie i takl braki będe miala..Poki co doczytałam gdzies-Elżbietko ładne masz włosy..No i poszukałam fotki-znalazłam-Faktycznie-Elżbietko-cudowne!!!Zawsze marzyłam o kręconych...i długich..Długie są -kręcone..niestety..:(:),,Miło mi Cię blizej poznać:)!
Lece dalej na inne topiki..ufff..:)
Jeśli chodzi o mnie..@opoxniła mi się..byłam pewna, ze jestem..zrobiłam teścik po teraminie spodziewanej@..niestety negatywny tego samego dnia po południu dostałam@..coż..mialam milczec przez tel..badz mówić mezowi..niestety nie udało się..a on-i tak Ci nie wierzę..no przeciez!..Wierzę, ze tym razem się uda-Wszystkie musimy w to wierzyć!:)

reklama
Do góry