reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy krem na zmarszczki?

reklama
Skóra zaczyna się starzeć po 20. roku życia, trzeba więc zatroszczyć się nią odpowiednio oczyszczając, tonizując i odżywiając.

Ja już mam pierwsze zmarszczki, do mojego wieku ciężko znaleźć przeciwzmarszczkowe ale kupiłam sobie dobry nawilżający pod oczy (bo tu mam największy problem) oeparol essence i chyba jak na razie to wystarczy :)

Nie ma sensu wydawać na drogie kremy. One są w większości oparte tylko na chwycie reklamowym i co najwyżej mogą fajnie ujędrnić. Lepiej te pieniądze zaoszczędzić i wydać na kwas hialuronowy albo botoks. Moja mama miała wstrzykiwany ten pierwszy i wygląda po nim bardzo ładnie. Wiadomo że nie wszystkie zmarszczki zniknęły ale znacznie się zmniejszyły. Co prawda wybrała dobrego specjalistę który miał wprawną rękę dr. Zawodnego w Szczecinie. Także warto i sama jak poczuję że to już czas to też pójdę na wstrzyknięcie.

Ja się zbliżam do trzydziestki i powoli myślę o kremie przeciwzmarszczkowym. Na razie stawiam na kwas hialuronowy i wit. C.

Teraz (jestem po 30) używam kremu przeciwzmarszczkowego od Bielendy Neuro Collagen. Jest co prawda przeznaczony dla czterdziestolatek i starszych, ale zimą moja cera potrzebuje dodatkowego nawilżenia i regeneracji, myślę, że używany doraźnie pomoże mojej cerze, która zimą ma większe wymagania niż latem czy jesienią.

Ja ostatnio zamawiałam zestawy męskie dla taty i chłopaka i zauważyłam, że ostatnio całkiem spora popularnością cieszą się produkty przeciwzmarszczkowe "aktywujące młodość". Sama się skusiłam na jeden z nich, koncentrat do twarzy Lancome Advanced Genifique, i powiem wam że na pierwsze zmarszczki idealny. Opłaca się zainwestować, bo z początkowymi oznakami starzenia radzi sobie całkiem nieźle

reklama
Dziewczny . Mam 32 lata. Myślicie,że jest to juz czas na to aby kupić sobie krem na zmarszczki? Nie widzę u siebie jakichś tam wielkich zmarszczek ale jakieś się pojawiają i niekoniecznie mi się to podoba ;) Dlatego zastanawiam się czy sobie nie kupić włąsnie czegoś takiego.
Doradzicie również jakiś dobry krem?
Dodam również,ze odpadają kremy sztuczne Lubie najbardziej kosmetyki naturalne

Do góry