w dżinsy nie wchodzę, w leginsach za gorąco, kupiłam więc alladyny z cieniutkiego dżinsu, mam nadzieję, że lato przechodzę, bo nie są stricte ciążowe - w orsay'u je wynalazłam, najpierw na stronie, a później objeździłam 3 sklepy zanim je upolowałam (pewnie ciążówki wykupiły, hehe)
ORSAY trzecie
o takie
http://e-store.orsay.com/images/catalog/32410147_41272ce899e95c01ba581951aad99c10_medium2.jpg
byłam też po biustonosz - dla dziewczyn z Warszawy i okolic, na Leszno 19 mają dość duży wybór i ceny nie powalają. Jest tylko jedno "ale", które dotyczy biustonoszów Alles
przed ciążą nosiłam 70D Triumpha, teraz mam 75E Triumpha, a biustonosz Alles, który w tym momencie jest na mnie dobry, to 70H!!!!!

Więc uważajcie z zamawianiem przez internet. Myślałam, że F to będzie wszystko, ale H???? I nie kupowałam z zapasem, w G biust mi lekko górą wypływał, więc mało przyszłościowy...Akurat w rozmiarze H dużego wyboru nie było(cycate mają gorzej...), ale już D i E naprawdę spory wybór. Next week ma być dostawa. Ja się zastanawiam czy jechać czy dać sobie spokój i przez neta kupić skoro znam już rozmiar.
NIe kupiłam jeszcze biustonosza do spania bez fiszbin. Możecie coś polecić?