• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
ja jak bylam mala(ale tego to nie pamietam) to zawsze sciagalam gacie np.szlam z mama za reke i siup gaci ni ma mama zauwazyla to po 5min,mialam 5 lat balam sie fryzjera i zwialam babci i schowalam sie tak ze szukali mnie do wieczora-wylazlam z kryjowki bo zglodnialam..........zupy tez wylewalam a kotlety jak sie juz nie dalo to za szafe w kuchni-odnajdywaly sie w czasie remontu,kiedys poszlam z kolegami na pole a bylo otworne bloto i na srodku ugrzezlam tylko ja ::)ryczlam wylam i darlam sie w nieboglosy-sasiad mnie wyciagnal ;D a i jeszcze upapralam sie cala smola

reklama
Hej, znowu jestem :) Wytlumaczylam sie na watku glownym :)
Moj maz w ogole przez dluzszy czas nie mogl poczuc dzidzi, ale 3 tygodnie temu wreszcie mu sie udalo. Sytuacja byla nieco nerwowa, bo wyszlam z psami na spacer, nie zauwazylam, ze pod sniegiem jest lod i upadlam- na szczescie na plecy. Oczywiscie caly dzien tylko lezalam bardzo sie denerwujac, bo dzidzia sie nic nie odzywala, ale jak przyjechal maz i polozyl reke na brzuchu, to po raz pierwszy poczul kopniaczka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry