• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

a mój znowu max się rozpycha nogami to mi napewno nie długo przebije któryś bok tak mnie to boli że szok jak się rzociąga i z jednej strony wypycha nogi a z drugiej plecy to padam z bólu

reklama
A mój dzisiaj jakiś spokojny... Nakarmiłam go drażami mlecznymi aby trochę się poruszał a on nic - może jest w szoku? ;D (raczej go słodyczami nie rozpieszczałam w ciągu tych 8 miesięcy)

zaczął spalać ok. północy, ale też tak jakoś na spokojnie - a ja miałam przez to WIELKĄ zgagę. Mały skubaniec - muszę z nim porozmawiać, że takie rzeczy to się robi wczesnym wieczorem a nie w środku nocy... ;D ;D ;D Muszę go jakioś rozruszać, bo kiepsko mu to idzie ostatnio.

iwosz pisze:
machnął skubany trzy razy tyłkiem wokół pępka i cisza!! To pewnie tak ku mojej spokojności  ;) (nie zaczepiałam go - naprawdę)

mój też jakiś niemrawy, najpierw przez dwa dni i noce szalał jak pijany zając ;D, a teraz postanowił udawać , że go wcale tam nie ma ???, idziemy dzisiaj do szkoły rodzenia-wreszcie , bo jeszcze chwila a bym się nie wyrobiła przed porodem-ciekawe jak będzie ::)

powiedziałam małemu, że ma godzinę na rozruszanie - zagroziłam, że pojedziemy do lekarza jak bedzie tak cicho; nie rusza go ani pukanie, ani śniadanie; zobaczymy co on na to? ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry