• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Moja Fasola zaczęła szaleć ok 23, po północy usnęłam, a o 7 jak budzik dzwonił to i Fasola stukała. potem się wyjeździła autkiem, więc było spanko, a teraz puka od czasu do czasu.

W sumie to Wam współczuję, jak Was dziecię kopie przez noc. Jak ON (ONA) potem też tak będzie dawała?Moja dzidzia odzwywa się do mnie nad ranem (5 minut przed budzikiem) a potem jak ma ochotę. Ale noce daje mi przespać!

monika.g pisze:
A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza :(

monisiu, nie denerwuj sie, doczekasz sie na pewno :)
a moge sie zapytac jakich rozmiarow jestes?? i jak u ciebie z tluszczykiem na brzusiu, bo moze wlansie tluszczyk ci zaglusza kopniaczki :)

A Mój Rafałek dzisiaj "bawił" się z dzidzią. Maleństwo zaczęło podkopywać mu ręke a on wtedy zaczął delikatnie naciskać i wyczuł nóżkę. Oboje mieliśmy niezły ubwa, bo Kruszynko kopała i uciekała przed Tatusiem ..... Słodkie to ...... Też tak macie, ze od kiedy i Wasi mężczyźni poczuli też Bobasa to bardziej emocjonalnie zaczęli do tego podchodzić - całkiem jak my - MAMY :D

mój dzidzi jak czuje wielką łapę taty to milknie a jak tata przykłada policzek albo ucho to dostaje tak że aż się dziwi,mężulo twierdzi że dzidzia wybiera wrażliwe części ciała i działa z zaskoczenia ;) wczoraj bawiłam się z maluchem mąż też nagle z jednej strony pępka urosła asymetryczna górka jak delikatnie dotknęlam popełzła w drugą stronę i tak kilka razy nie wiem co maluch tam wypychał nogi ręce plecki pupę czy główkę :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry