reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

no moj to sie robi cwaniaczek taki maly cwaniaczek-w nocy stukal pukal do mamy "hallooooooooo zgniatasz mi moj pokoik",no i buszowal

reklama
Moja Fasola zaczęła szaleć ok 23, po północy usnęłam, a o 7 jak budzik dzwonił to i Fasola stukała. potem się wyjeździła autkiem, więc było spanko, a teraz puka od czasu do czasu.

W sumie to Wam współczuję, jak Was dziecię kopie przez noc. Jak ON (ONA) potem też tak będzie dawała?Moja dzidzia odzwywa się do mnie nad ranem (5 minut przed budzikiem) a potem jak ma ochotę. Ale noce daje mi przespać!

monika.g pisze:
A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza :(

monisiu, nie denerwuj sie, doczekasz sie na pewno :)
a moge sie zapytac jakich rozmiarow jestes?? i jak u ciebie z tluszczykiem na brzusiu, bo moze wlansie tluszczyk ci zaglusza kopniaczki :)

ja na szczescie tez cale noce przeypiam , malutka jest najaktywniejsza w dziec, miedzy 12-15, a tak to od czasu do czasu da znac ze wszystko w porzadku.

monika.g pisze:
A ja bym wolala zeby mnie kopalo bez przerwy. Dalej u mnie cisza :(
:) :) ;) ;) :) :) ;) ;)
Monika GŁOWA DO GÓRY już za niedługo poczujesz swoje Maleństwo! A teraz nie myśl o tym cały czas, bo może już swojego dzidziusia stresujesz, że masz TAKIE WYMAGANIA (? :-[)

A Mój Rafałek dzisiaj "bawił" się z dzidzią. Maleństwo zaczęło podkopywać mu ręke a on wtedy zaczął delikatnie naciskać i wyczuł nóżkę. Oboje mieliśmy niezły ubwa, bo Kruszynko kopała i uciekała przed Tatusiem ..... Słodkie to ...... Też tak macie, ze od kiedy i Wasi mężczyźni poczuli też Bobasa to bardziej emocjonalnie zaczęli do tego podchodzić - całkiem jak my - MAMY :D

mój dzidzi jak czuje wielką łapę taty to milknie a jak tata przykłada policzek albo ucho to dostaje tak że aż się dziwi,mężulo twierdzi że dzidzia wybiera wrażliwe części ciała i działa z zaskoczenia ;) wczoraj bawiłam się z maluchem mąż też nagle z jednej strony pępka urosła asymetryczna górka jak delikatnie dotknęlam popełzła w drugą stronę i tak kilka razy nie wiem co maluch tam wypychał nogi ręce plecki pupę czy główkę :laugh:

reklama
Do góry