• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

Nie martw sie Aga, na pewno tylko przeczekuje mamusine nerwy. Moj od dwu dni ma potezna dawke mojego stresu, wsciekania sie i placzu, ale wczoraj wieczorem jak sobie poszlam na ciacho z goraca czekolada to sie odezwal.

reklama
A u mnie jak sie dlugo nie odzywa,to zaczynam plakac z nerwow i zmartwien,no i odrazu daje o sobie znac.Moze na chwilke ale sie odzywa.Tak bylo przez ostatnie 3 dni.Za to dzis juz o 4 w nocy fikal,ze sie obudzilam.Chyba ma dobry dzien ;D

A moje malenstwo moze jak bedzie w dobrym humorze to ukaze wreszcie co tam chowa i czy jest dziewczyneczka wymarzona przez tatusia, czy tez mnie nie myla przeczucia i jest chlopaczkiem. Trzymajcie kciuki- ide na 17!!!

a mój po ryku się odzwał po 24 i dokazywał ąz mnie kolki łapały jak teraz zresztą na chwilkę się położę bo mi znowu uciska na jelita i boli mnie, ale ma coś słaby dzień dzisiaj chyba bo mniej kopioe ale podonbno na malusszki pogoda i ciśnienie ma też wpływ

...ja mam niskie cisnienie ( 90/60) i pozwoliłma sobie dzis wypic kawe rozpuszczalna ( z mleczkiem i cukrem ) ...ale sie dziecko rozbrykało po niej :)...zamiast mnie to jego pobudziło do zycia :)

monika - nie miej wyrzutow sumienia :) raz na pewno nie zaszkodzi - ja pijam codziennie i nie uwazam ze postepuje zle;
ale wiem tez ze wiele dziewczyn ma inne zdanie niz ja na temat odzywiania w ciazy;

tez mialam na ostatniej wizycie (2 dni temu) takie cisnienie 90/60; normalnie (i w poprzedniej ciazy tez) mam jakies 120/70 ale musze przyznac ze nie czuje zadnej roznicy :) ciekawe ;)

reklama
ja tez codziennie kawke rano musze wypic. jak ktoregos dnia nie wypilam to od polufdnia mnie glowa tak bolala, ze po pracy poszlam od razu spac a i na drugo dzien tez wstalam z delikatnym bolem.

a dzidzio sie chyba dupka do mnie odwrocil i szarpie za kiszki od srodka... ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry