reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Dobrze Myfa że twoje wyniki sie poprawiły!! :) ;) Cieszę sie gdy każda z mamuś tryska zdrowiem bo zdrowa mamuśka
to zdrowe bobo!!

reklama
Ale łóżeczko na biegunach naprawdę się sprawdza. Ja mam zwykłe łóżeczko, do którego mąż dorobił bieguny- zamontował lekko zagięte płaskie listewki i zaręczam, mamusi/ tatusia rączki do bujania były nie potrzebne. A córcia za to bardzo lubi swoje łóżeczko, no i w nocy mniejszy problem- wystarczy lekko pobujać i niunia spi do rana. ;)

Myfa, dzieki slonko... na awatarku istotnie moja gebka :-)
A odcinam, bo tak mi od razu moje chlopiatko zdjecia robi :-) pewnie woli mnie od szyi do...
:-)

misia, moje od paru dni nie daje mi spokoju.. dzisiaj nawet obudzilo mnie w nocy :-)
a niech budzi, jak musi.. to calkiem mile pobudki :-)
A co do facetow, to.... moj chyba jakis inny, bo to obcinanie glowy to niekoniecznie akurat z tych pobudek, o ktorych myslisz :-).... niestety ;-)

hmmm a może to jakieś ukryte instynkty? przyznaj się Kira jak tam z Twoimi humorkami? Czy w oczach Twego męża nie ma przypadkiem żądzy mordu? hihi :)

Mi się ostatnio śniło że się mój Kuba ze mną rozwiódł i zaczynam się przejmowac moimi fochami żeby tego za dużo na raz nie było, bo naprawdę yh ::)...

oj... no humorki.... czasami daje mu popalic, ale on znosi to ze stoickim spokojem :-)
Mam raczej wrazenie, ze on to robi (obcina glowe) z innego powodu :-)
Bo.... mhm... ja jestem intelektualistka, a on... ;-)
No i chyba wolaby, zebym czasami nie opowiadala tych wszystkich swoich madrosci ;-)
A moze widzial, ze mi sie skopala cera w ciazy i nie chcial mi przykrosci robic ???? ;-)

reklama
no cos Ty Kira25 może on poprostu artysta.......ma wizje kobiety bez głowy ;-) a powaznie ujmuje i tak to na co najczesciej faceci zwracaja uwaage ;-) moj zadnych mi zdjec nie robi....bo go nie ma ech......jeszcze...
cos mnie dzisiaj podbrzusze boli ale tak dziwnie jakby na okres....hmmm a moze to nogi...matko ja juz powoli swojego ciala nie potrafie zrozumiec.....
jutro do ggina zobacze co powie...

Do góry