Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale łóżeczko na biegunach naprawdę się sprawdza. Ja mam zwykłe łóżeczko, do którego mąż dorobił bieguny- zamontował lekko zagięte płaskie listewki i zaręczam, mamusi/ tatusia rączki do bujania były nie potrzebne. A córcia za to bardzo lubi swoje łóżeczko, no i w nocy mniejszy problem- wystarczy lekko pobujać i niunia spi do rana.
Myfa, dzieki slonko... na awatarku istotnie moja gebka :-)
A odcinam, bo tak mi od razu moje chlopiatko zdjecia robi :-) pewnie woli mnie od szyi do...
:-)
misia, moje od paru dni nie daje mi spokoju.. dzisiaj nawet obudzilo mnie w nocy :-)
a niech budzi, jak musi.. to calkiem mile pobudki :-)
A co do facetow, to.... moj chyba jakis inny, bo to obcinanie glowy to niekoniecznie akurat z tych pobudek, o ktorych myslisz :-).... niestety ;-)
oj... no humorki.... czasami daje mu popalic, ale on znosi to ze stoickim spokojem :-)
Mam raczej wrazenie, ze on to robi (obcina glowe) z innego powodu :-)
Bo.... mhm... ja jestem intelektualistka, a on... ;-)
No i chyba wolaby, zebym czasami nie opowiadala tych wszystkich swoich madrosci ;-)
A moze widzial, ze mi sie skopala cera w ciazy i nie chcial mi przykrosci robic ???? ;-)
no cos Ty Kira25 może on poprostu artysta.......ma wizje kobiety bez głowy ;-) a powaznie ujmuje i tak to na co najczesciej faceci zwracaja uwaage ;-) moj zadnych mi zdjec nie robi....bo go nie ma ech......jeszcze...
cos mnie dzisiaj podbrzusze boli ale tak dziwnie jakby na okres....hmmm a moze to nogi...matko ja juz powoli swojego ciala nie potrafie zrozumiec.....
jutro do ggina zobacze co powie...