• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

KIEDY ZROBIĆ TEST ?

reklama
reklama
no a teraz nowości ! :D
Moja fasolka [ od ostatniej @ licząc] zaczęła dzisiaj 5 tydzień :) wczoraj na tescie już krechy wyraźne byłam w szoku i zachwycona :) który to faktycznie tydzień maluszka wyjdzie jak coś będzie widać ale tak jak myślałam owulacja się przesunela :)
Dzisiaj robiłam badania i byłam u lekarza :) beta 12,5 progesteron 16,5 :)
Wszystko jak z obrazka na swoim miejscu lekarz stwierdził że progesteron podwyższony więc rokowania jak na razie bardzo dobre dostałam tylko duphaston 2x dziennie i ma sobie rosnąć :)
Czułam w sercu że może się udało ale do tej pory nie mogę w to uwierzyć ! :)
Módlcie się albo 3majcie kciuki [co która woli ] za moją kropeczke :*

no a teraz nowości ! :D
Moja fasolka [ od ostatniej @ licząc] zaczęła dzisiaj 5 tydzień :) wczoraj na tescie już krechy wyraźne byłam w szoku i zachwycona :) który to faktycznie tydzień maluszka wyjdzie jak coś będzie widać ale tak jak myślałam owulacja się przesunela :)
Dzisiaj robiłam badania i byłam u lekarza :) beta 12,5 progesteron 16,5 :)
Wszystko jak z obrazka na swoim miejscu lekarz stwierdził że progesteron podwyższony więc rokowania jak na razie bardzo dobre dostałam tylko duphaston 2x dziennie i ma sobie rosnąć :)
Czułam w sercu że może się udało ale do tej pory nie mogę w to uwierzyć ! :)
Módlcie się albo 3majcie kciuki [co która woli ] za moją kropeczke :*
Suuuuper wieści! W takim razie trzymam za Was kciuki :*

thgf9n73plmmy6zq.png

Mamma a Ty robiłas w końcu ten test ? :D

Nie kochana ;) Poczekam do niedzieli chyba i zrobię na włoskiej ziemi.

Ale myśle, ze moja intuicja sie nie myli...

Tymczasem mam sporo pracki na głowie i 6 lotów w tym tygodniu [emoji849] Jak jest tam jakas fasola to zaprawie ja w boju ;)

Skupiam sie teraz na moich starszakach i staram sie nie gdybać za bardzo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Obudziłam się koło 3 w nocy i do rana mi było niedobrze przetłukłam się do 5 i poszłam zrobić test ...no dziewczyny są 2 kreseczki !!! druga widoczna i pojawiła się od razu blada ale jest pokazałabym Wam ale mój telefon coś nie łapie ostrości i pewnie nie będzie widać tak jak ja widzę w duchu sie ciesze że się udało bo @ nie ma tylko biały śluz . Jutro rano powtórze test i idę robic bete jeśli się potwierdzi we wtorek do mojego lekarza bo pewnie duphaston trzeba bedzie brac ...
Nie moge w to uwierzyć !!!!

Gratulacje ogromne! :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry