reklama
Rozwiązanie
reklama
jooo_asia
Fanka BB :)
asia333podlasie
Zrob najpierw test
roxie123
Może będzie niespodzianka:*
No nie wiem jakoś trudno by mi było w to uwierzyć w szoku bym była i chyba popłakała z tego wszystkiego
Raczej znając moje szczeście bd ta druga opcja trzeba bd do lekarza po luteinke bo dziwne te plamienia pojawiaja sie czasami ze śluzem na papierze a na majteczkach czysto pewnie sie @ wybić nie moze ;/ Myśle że to skutki uboczne po zabiegu moze macica sie czysci jeszcze ...ale w tamtym miesiacu nie miałam tak więc zobaczymy ... nowa sytuacja dla mnie nie wiem sama co myśleć
Czesc dziewczyny. Przedwczoraj oraz wczoraj robilam test. Niestety cykle mam nieregularne, jednak w mc styczniu bylam na monitorowaniu owulacji. Ostatni okres 4 stycznia, 20/21 stycznia owulacja, 24 stycznia stwierdzenie pekniecia pecherzyka. Mam PCOS i biore metformax oraz bromergon na zbicie nieco podwyzszonej prolaktyny. Jak sadzicie, co moga wskazywac te cienie? Testy byly robione popoludniami.
Załączniki
roxie123
Czesc dziewczyny. Przedwczoraj oraz wczoraj robilam test. Niestety cykle mam nieregularne, jednak w mc styczniu bylam na monitorowaniu owulacji. Ostatni okres 4 stycznia, 20/21 stycznia owulacja, 24 stycznia stwierdzenie pekniecia pecherzyka. Mam PCOS i biore metformax oraz bromergon na zbicie nieco podwyzszonej prolaktyny. Jak sadzicie, co moga wskazywac te cienie? Testy byly robione popoludniami.
Jak dla mnie taka krecha to już chyba można myśleć że ciąża
reklama
roxie123
Ten jest z przedwczoraj. Weekend z testami odpuszczam, bo czuje, ze sie nakrecam. Dziwnym uczuciem jest tylko bol jajnikow i piersi jak przy zblizajacym sie okresie, jednak trwa zbyt dlugo, bo od samej owulacji.
Halinka ja myślę że to coś już znaczy ale zrób jeszcze rano test zobaczysz co wyjdzie w poniedziałek idź na bete i juz będzie wiadomo
Ja pierwszą poroniłam teraz staramy się znowu cykle mam 27/8 dni ostatnia @ 8stycznia od środy zabarwiony śluz na papierze kłucie w jajnikach raz jeden raz drugi piersi mnie nie bolą ale od czasu zabiegu są jak gąbki jedyne co to są większe i żyły bardziej widoczne co po chwila chodze siusiu temp podwyższona... dziś 28dc ale nie wierze w to żeby się udało...ciągle mam wrażenie że zaraz wybuchne także też się nakręcam troche ale to normalne ...