reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
opoczno w lodzkim
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Uff, mały w końcu śpi, więc może teraz uda mi się coś naskrobać:-).
Jestem Renia i mieszkam od kilku lat w Cieszynie. Z moim mężem jestem od 13 lat
, a w sobotę świętowaliśmy 6 rocznicę ślubu. Mamy dwójkę dzieciaczków: Karolinkę, która urodziła się w Dzień Babci 4 lata temu i Kubusia, który urodził się 25.04.06r.i dziś kończy 5 m-cy. Cały czas myślałam, że wrócę do pracy, ale los lubi płatać figle i tydzień temu złożyłam wniosek o urlop wychowawczy, żeby siedzieć w domciu i nic nie robić, tak jak Wy;-)
.
Jestem Renia i mieszkam od kilku lat w Cieszynie. Z moim mężem jestem od 13 lat
, a w sobotę świętowaliśmy 6 rocznicę ślubu. Mamy dwójkę dzieciaczków: Karolinkę, która urodziła się w Dzień Babci 4 lata temu i Kubusia, który urodził się 25.04.06r.i dziś kończy 5 m-cy. Cały czas myślałam, że wrócę do pracy, ale los lubi płatać figle i tydzień temu złożyłam wniosek o urlop wychowawczy, żeby siedzieć w domciu i nic nie robić, tak jak Wy;-)
.iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
:-) WARSZAWA-Praga polnoc ale juz nie dlugo Targowek:-)
Pycha
mama Mai i Marty
Strzelce Kraj. koło Gorzowa Wlkp., woj. lubuskie
zielona
Szczęśliwa mama Oskarka
No i teraz z mnie kolej ....:-)
Mam na imie Benita i mam 24 latka a mój mąż ma 31 lat:-)
Jesteśmy małżeństwem od prawie 4 lat (w październiku mamy rocznice)
Mieszkamy w okolicach Bielska - Białej, w chwili obecnej siedze w domciu , zajmuje się naszym syneczkiem Oskarkiem a w wolnych chwilach firmą której jestem właścicielką, mój cudowny mężuś pomaga mi w prowadzeniu firmy i w chwili obecnej przejął wszystkie moje obowiązki
Z zawodu jestem kosmetyczką i w tym kierunku skończyłam studium , niestety nie pracuje w swoim zawodzie
Mam na imie Benita i mam 24 latka a mój mąż ma 31 lat:-)
Jesteśmy małżeństwem od prawie 4 lat (w październiku mamy rocznice)
Mieszkamy w okolicach Bielska - Białej, w chwili obecnej siedze w domciu , zajmuje się naszym syneczkiem Oskarkiem a w wolnych chwilach firmą której jestem właścicielką, mój cudowny mężuś pomaga mi w prowadzeniu firmy i w chwili obecnej przejął wszystkie moje obowiązki
Z zawodu jestem kosmetyczką i w tym kierunku skończyłam studium , niestety nie pracuje w swoim zawodzie

reklama
N
Nenyah
Gość