A ja już sama nie wiem ile waże..Wiem, że schudłam ok.5kg + - kg, bo zależy to od wagi. I zawsze się zapominam spytac co lekarz na to..Ale pocieszam się, że karte ciaży czyta, wyniki dobre, didzia rośnie..Zresztą brzuszek rosnie, tylko uda i dupka chudną. A poza tym jak ja mam przytyć jak jem jeden, dwa posiłkoi dziennie i to na siłe...Do tego sie poce i jednak swoje ważyłam...
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Bodzinka - wazne, zebyc jadla zdrowo.!
ja mam 4,5 kg na plusie, ale wyglada na to, ze wiekszosc przybylo w I trymestrze, bo od wizyty 1.07 do teraz nic nie przytylam.
a w poprzedniej ciazy w II i II trymestrze tyle samo - mniej wiecej 5 kg.
ja mam 4,5 kg na plusie, ale wyglada na to, ze wiekszosc przybylo w I trymestrze, bo od wizyty 1.07 do teraz nic nie przytylam.
a w poprzedniej ciazy w II i II trymestrze tyle samo - mniej wiecej 5 kg.
agaj44
Fanka BB :)
5kg na plusie, obwód brzuszka bez zmian- 88cm. Natomiast w biuście kolejny awans..tym razem z B do sporego C, nie nadążam z kupowaniem biustonoszy 

Ha-NN-aH
BB fan
19 tc i 4,5 kg na + czyli teraz ważę 68 kg. W najszerszym miejscu mam 97 cm rano, a 100 cm wieczorem :-).
Myślałam że mam 5,5 kg bo jak wróciłam z urlopu to zważyłam się rano, po iweczornym obżarstwie i bez wypróżnienia. Już na drugi i trzeci dzień wyszło że nic nie przytyłam od 3 tygodni.
Spojrzałam na forum majóweczki 2008 na którym uczęszczałam z Hanią w ciązy i w 19 tc miałam 2,5 kg na plus, także teraz jest i tak więcej o 2 kg, ale piersi teraz mi urosły bardziej.
Myślałam że mam 5,5 kg bo jak wróciłam z urlopu to zważyłam się rano, po iweczornym obżarstwie i bez wypróżnienia. Już na drugi i trzeci dzień wyszło że nic nie przytyłam od 3 tygodni.
Spojrzałam na forum majóweczki 2008 na którym uczęszczałam z Hanią w ciązy i w 19 tc miałam 2,5 kg na plus, także teraz jest i tak więcej o 2 kg, ale piersi teraz mi urosły bardziej.
(: Anka :)
Ja sie tak cieszylam miesiac temu ze w I trymestrze przytylam tylko niecaly 1 kg a teraz.... ostatnio juz 4,5 kg na plusie (od wagi wyjsciowej) - oj w wakacje sie rozbestwilam. Mysle ze to to jedzenie po knajpach i pączki na plazy
Czas znow sie wziac w garsc
Swoja droga zawsze chudlam na wyjazdach - ladna zmiana 
Czas znow sie wziac w garsc
Swoja droga zawsze chudlam na wyjazdach - ladna zmiana 
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja nadal stoje w miejscu :/ 20 tydzien sobie leci a ja ani grama wiecej nie mam ... ale staram sie nadrabiac. wazne ze dzidzia rosnie a jak znajde metr krawiecki to i se brzuszek zmierze 
reklama
cristalrose
17 tc.
obwód brzucha na wys pępka: 96 cm
waga: +1 kg
23 tc.
brzuch : 100 cm
waga: + 5 kg
obwód brzucha na wys pępka: 96 cm
waga: +1 kg
23 tc.