reklama
To może ja zacznę :-) Witam Antar fajowy pomysł z tym bliższym poznaniem siebie.
mam na imię Monika mam 28 lat pracuje od 4 lat w Ośrodku Pomocy Społecznej w woj. Dolnośląskim. mogę odpowiadać na pytania związane z becikowym i zasiłkami rodzinnymi i wychowawczymi tym właśnie się zajmuje O dzidziusia starałam się bardzo długo i teraz jestem mega szczęśliwa :-) Pozdrowionka dla Was wszystkich.
mam na imię Monika mam 28 lat pracuje od 4 lat w Ośrodku Pomocy Społecznej w woj. Dolnośląskim. mogę odpowiadać na pytania związane z becikowym i zasiłkami rodzinnymi i wychowawczymi tym właśnie się zajmuje O dzidziusia starałam się bardzo długo i teraz jestem mega szczęśliwa :-) Pozdrowionka dla Was wszystkich.
elza ab
mama Tosieńki
No to ja kolejna:-)
Na imie mam Anka i w sierpniu skonczę 28 lat. Pochodzę z Krakowa, ale od 5 lat mieszkam z moim M. w Tarnowie. Pracuje w sklepie komputerowym, dziwne miejsce jak na kobiete i wogole nie zwiazane z moim wykształceniem, ale tutaj o prace nie łatwo. Jak na razie żyjemy, jak to mówią na kocią łapę, ale jeśli przejde przez te wszystkie papierkowe formalności to z początkiem wrzesnia będę żoną:-)
Nasza rodzinka to na chwilę obecną ja, M., fasolka i psiak plutek:-) To jest już moja druga ciąża, pierwsza (bliźniacza) zakończyła sie fatalnie.
Dziekuje za uwagę;-)
:-)
Na imie mam Anka i w sierpniu skonczę 28 lat. Pochodzę z Krakowa, ale od 5 lat mieszkam z moim M. w Tarnowie. Pracuje w sklepie komputerowym, dziwne miejsce jak na kobiete i wogole nie zwiazane z moim wykształceniem, ale tutaj o prace nie łatwo. Jak na razie żyjemy, jak to mówią na kocią łapę, ale jeśli przejde przez te wszystkie papierkowe formalności to z początkiem wrzesnia będę żoną:-)
Nasza rodzinka to na chwilę obecną ja, M., fasolka i psiak plutek:-) To jest już moja druga ciąża, pierwsza (bliźniacza) zakończyła sie fatalnie.
Dziekuje za uwagę;-)

M
mileeenkaaa
Gość
To teraz moze ja ;-)
Mam na imie Milena, niedlugo skoncze 19 lat. Mieszkam w slicznym małym miasteczku na pojezierzu Lubuskim. Ucze sie, a w przyszlosci chce otworzyc firme cateringową. Moj partner- Marek ma 23 lata i aktualnie jeszcze mieszka 70 km odemnie ale pod koniec ciazy powinnismy juz byc razem. Narazie pozostanie nam mieszkanie u mnie w domu, ale mysle ze za jakis czas wyjdziemy na swoje. Co do zainteresowan to glownie literatura, czytam wszystko co wpadnie mi w rece. Z moim chłopakiem nie znamy sie za dlugo, ale oboje czujemy ze to cos wyjatkowego i jestem zdania ze nam sie uda.
Rowniez boje sei przytyc w ciazy :-( Zwlaszcza ze dopiero skonczylam wlake z moimi kilogramami, schudlam 12 kg :-( teraz niestety musze zmienic diete bo ta ma za malo kalorii i wartosci odzywczych. Ale wiem ze musze sie pilnowac, zeby po porodzie nie wygladac jak słon.
Mam na imie Milena, niedlugo skoncze 19 lat. Mieszkam w slicznym małym miasteczku na pojezierzu Lubuskim. Ucze sie, a w przyszlosci chce otworzyc firme cateringową. Moj partner- Marek ma 23 lata i aktualnie jeszcze mieszka 70 km odemnie ale pod koniec ciazy powinnismy juz byc razem. Narazie pozostanie nam mieszkanie u mnie w domu, ale mysle ze za jakis czas wyjdziemy na swoje. Co do zainteresowan to glownie literatura, czytam wszystko co wpadnie mi w rece. Z moim chłopakiem nie znamy sie za dlugo, ale oboje czujemy ze to cos wyjatkowego i jestem zdania ze nam sie uda.
Rowniez boje sei przytyc w ciazy :-( Zwlaszcza ze dopiero skonczylam wlake z moimi kilogramami, schudlam 12 kg :-( teraz niestety musze zmienic diete bo ta ma za malo kalorii i wartosci odzywczych. Ale wiem ze musze sie pilnowac, zeby po porodzie nie wygladac jak słon.
Nathalie
Fan(ka)
Mam na imię Natalia, niedługo będą moje 31 urodziny.
Pochodzę z Gdańska, tam się urodziłam i wychowałam. Mam cudwnego męża Tomka, którego poznałam 11 lat temu, a poslubiłam 6 lat temu. 2,5 roku temu zostaliśmy szczęśliwymi rodzicami Ingusi, najwspanialszej istotki stąpającej po tej ziemi!
Rok temu zdecydowaliśmy się z mężem wyemigrować do Wielkiej Brytanii, głównie ze względu na pracę mojego męża. Z zawodu jestem nauczycielką języka angielskiego i tutaj pracuję jako asystentka nauczyciela z dziećmi w wieku 4-7 lat i pomagam dzieciom emigrantów (głównie polskich) na lekcjach oraz uczę je angielskiego. Bardzo nam się tutaj podoba, jakoś na razie nie tęsknimy za krajem ani nawet za rodzinką za bardzo. ;-) Chyba zostaniemy tu na stałe. Od przyszłego roku chcę zacząć się uczyć, żeby zdobyć inny zawód.
Moja pasja to jazda konna.
Czekamy na resztę.

Moja pasja to jazda konna.

Czekamy na resztę.

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ok to może teraz ja
Nazywam się Ewelina. Mam 21 lat
W grudniu zeszłego roku wyszłam za mąż
Jestem z Gdańska
Pracuję w biurze Orange
Zaczęłam studia na kierunku pedagogika integracyjna i terapia pedagogiczna, niestety nie udało mi się ich kontynuowac (po urodzeniu pomyślę o powrocie
). Staralismy się o dziecko od stycznia, w końcu się udało
No to tyle w telegraficznym skrócie
Pozdrawiam

Jestem Monika i mieszkam w Warszawie. W tym roku kończę pedagogikę na UW w specjalizacji pracy socjalnej i opieki nad dzieckiem. Obecnie pracuję jako sekretarka, ale tylko za względu na pieniądze
to wogóle nie moje powołanie. 2 lata pracowałam w Monarze z narkomanami, w OPSie w programie Starszy brat, Starsza siostra. Mam dwa psy ze schroniska i jestem zapaloną psiarą. Z Guciem startujemy w obiedience posłuszeństwie sportowym, i Guć parę medalów i worków karm zdobył dla Pańci. Ma za sobą pobyt w hodowli psów do walk, był workiem treningowym, miałam z nim długo straszne problemy, ale on jest najlepszym przykładem tego, że nigdy dla psa nie jest za późno i zawsze trzeba walczyć. My wygraliśmy. To mój największy sukces dotychczas.
Jeśli chodzi o resztę od ósmej klasy szkoły podstawowej zmagałam się z anoreksją, kilka razy lądowałam w szpitalu, i bynajmniej nie były to tylko interny. Potem jak już myślałam że jest ok, że wygrałam z tą chorobą, zaczęłam bulimikować, byłam chyba jedną z nielicznych tak wychudzonych bulimiczek, która mogła tyle wepchnąć w siebie. Zaczęłam się leczyć u znanego psychoterapeuty pięć lat temu i profilaktycznie wciąż chodzę i gadamy o życiu. Świat wygląda trochę inaczej jak się na niego patrzy zdrowymi oczami, jak się stoczy o wszystko co się ma bitwę, i choć to tak beznadziejnie patetyczne, takie ma być. I jestem, żyję i co więcej niosę kolejne życie
to jest absolutnie nie do pobicia jeśli chodzi o hierarchię sukcesów życiowych.
Jeśli chodzi o resztę od ósmej klasy szkoły podstawowej zmagałam się z anoreksją, kilka razy lądowałam w szpitalu, i bynajmniej nie były to tylko interny. Potem jak już myślałam że jest ok, że wygrałam z tą chorobą, zaczęłam bulimikować, byłam chyba jedną z nielicznych tak wychudzonych bulimiczek, która mogła tyle wepchnąć w siebie. Zaczęłam się leczyć u znanego psychoterapeuty pięć lat temu i profilaktycznie wciąż chodzę i gadamy o życiu. Świat wygląda trochę inaczej jak się na niego patrzy zdrowymi oczami, jak się stoczy o wszystko co się ma bitwę, i choć to tak beznadziejnie patetyczne, takie ma być. I jestem, żyję i co więcej niosę kolejne życie
paulusia2209
Fanka BB :)
witam to może teraz ja
Mam na imię Paula mam 20lat i mieszkam we Wrocławiu jestem po szkole zawodowej i w chwili obecnej chodzę do liceum,z moim misiem jesteśmy parą 4 lata i tak naprawdę nie planowaliśmy teraz dzidzi ale stało się i jesteśmy szczęśliwi. Od 3 miesięcy wynajmujemy mieszkanie i jak na razie jest super oby tak dalej.To by było na tyle pozdrawiam:-)
reklama
kasienka z koszlaina
mamusie luty 2009
To teraz ja.Mam 26 lat.Mam męża małżeństwem jesteśmy od 3 czerwca 2006 roku.O dziecko nie staraliśmy się jakoś przesadnie,ale też nie zabezpieczaliśmy się można powiedzieć że po 2 latach wpadliśmy.Mieszkamy w koszalinie.Ja pracuje w banku.Bardzo się cieszymy z tej dzidzi.