reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

I pomyslec, ze przesilienie wiosenne dopiero przed nami. U nas wczoraj wieczorem wymioty, aż do pólnocy. Na szczęście dziś już jest dobrze, tylko apetyt trochę mniejszy ale to akurat rozumiem. nie wiem co to było. pewnie jakaś niestrawność.

Słuchajcie, czy Wasze pociechy też wszystkim rzucają? Normalnie nie panuję już nad tym. Dorwie telefon albo pilot to miota nim przez pól pokoju i śmieje się z tego. A mnie to doprowadza do szału.

reklama
niestety Cynamonka u mnie to samo /jeśli chodzi o rzucanie/ ale gorsze dla mnie jest bicie w twarz jak tylko coś jest nie po myśli Lilki. szlag mnie wtedy trafia, mam ochotę jej oddać:dry:.

zdróweczka małym Biedactwom:-(...

Zdrówka...
Lolo nie rzuca, ale drze się, piszczy i wali łapkami..Też mam ochote mu oddać...No i rzuca się, pręży...Dobrze,że nie zdarza się to często..

o cholerka ale sie narobilo:no:chorobska w pelnym rozkwicie :angry:niech juz ta wiosna przychodzi bo szlag moze czlowieka trafic:angry:zdrowka dla wszystkich chorych maluchow:tak:u mnie standart dzieci zakatarzone ale nie przerodzilo sie to na razie w nic powaznego:-)wiec nie jest zle:tak:
co do rzucanai to moj synek wali czym popadnie wiec to chyba na nasze dzieciaczki taki okres przyszedl:-psebek tez z upodobaniem wali w twarz a pozniej caluje:baffled:

Jak zwykle, jak wszystkie zaczną to leci po kolei...
Majka zrzuca przedmioty ze schodów...Niestety, ale przykład wzięła od mamy...Czasem chcąc zejść z nią, zrzucałam cosik no i teraz mam swoją miniaturkę.
Ostatnio "pozbadła" babcię i dziadka, którzy są u nas i ogromnie pomagają w czasie remontu, i uderza ręką w rękę mówiąc "biję". Kiedy babcie mówi, że nie można i ją boli. Całuje i mówi, że kocha.

Trochę mnie więc pocieszyłyście. Polu ja też zrzucam czasem coś na dół ze schodów i Kuba też oczywiście to kopiuje. Na szczęście za bicie się nie bierze, choć po łapkach ode mnie już kilka razy lekko dostał. Tyle, że on się z tego śmieje, bo ja go nie biję żeby bolało. ech.....:baffled::-D

U mnie trochę rzucania jest i niestety we mnie :baffled: Dziś oberwałam pilotem w twarz:dry: Jak powiedziałam że boli i nie wolno to było pół godziny płaczu:no: A Madzia woli inne meody wyładowywania gniewu: zaczęła bic Adriana i mnie:dry:Sądzę że od brata załapała bo nistety się biją:angry: Nie pozwalam im na to więc ostatnio jak małej coś nie pasuje to podbiega do ściany uderza ją rękami i kopie nogami aż do uspokojenia. Jak dla mnie to może się tak wyrzywac:tak:

U nas do wymiotów doszła biegunka i gorączka, wiec w piątek byliśmy u lekarza, okazało się że to Rotavirus :baffled:. Przez weekend dietka, ryż i marchew w roli głównej + lacidofil, jogurty z kulturami bakterii, żadnych owoców i soczków. Uff.... już jest lepiej i może jutro będzie szczepienie :dry:
Najlepsze jest to, że chyba ten wirus zaatakował całą naszą rodzinkę w weekend(najpierw mnie, męża, dziadków, mojego brata i siostrę, przyszła bratową..... :-p), każdy połamany i z bólami żołądka :baffled:

ten rotavirus to wstretne zarazliwe chorobsko:angry:nic dziwnego ze sie wszyscy pochorowaliscie bidaki podobna jakas epidemi tego panuje
ale najwazniejsze ze jest juz lepiej:tak:

reklama
Oj ten rotavirus to paskudztwo:no::no:Dobrze,że już lepiej.
Pomaga mi pisac Lolo jakby cos było nie tak

jkhjkgkg

Do góry