reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

klopoty ze spaniem

reklama
porządnie wietrzę przed spankiem potem za głową na krzesełku wieszam sobie mokry ręcznik i na noc zakręcam u nas w pokoju kaloryfer żeby nos mi się tak nie zatykał ;)

Ja dziś miałam noc z przygodami. Mój Jacek ma astmę oskrzelową, więc jesien, gnijące liście, sezon grzewczy to dla nas katastrofa :(. Najpierw dusił się do 22.40, potem usnął. Niestety od 1.30 jeszcze 2 razy musiałam mu podawać leki. Nie wspomnę o tym, że spimy wtedy przy otwartym oknie, kaloryfery wyłączone, my przykryci dwoma kołdrami. W poprzednie zimy bywało, że jak był mróz na dworze, to spaliśmy w czapkach :). Jak ktoś popatrzy z boku, bo kurde jak rodzina czubków :). Niestety sterydy i zimne powietrze to jedyne co na Niego działa i tak jest lepiej, bo nie muszę już wzywać pogotowia co też się zdarzało :( :(.
Rano byliśmy oboje nie do życia.

a ja usnęłam między drugą a trzecią. Krzyśka chyba z pięc razy budziłam, bo nie umiałam sobie miejsca na łóżku znaleźć.

ojej, jak ja sie ciesze że moje dzidzio jest zdrowe... raptem ze 3 razy miało wysoka temperaturę (ostatnio okazało sie że wyszły mu 4 czwóreczki ;) )

reklama
Do góry