• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

klopoty ze spaniem

reklama
Dzisiaj cioteczna siostra mojego męża oznajmiła mi, że nasz synek będzie małym rozrabiaką, bo jeśli tak intensywnie daje o sobie znać w brzuszku, to po urodzeniu będzie podobnie :), nie martwię się, nie przejmuję, a wręcz nie mogę się doczekać marca i naszego kochanego szkraba w domu.

Anik, ja również nie mogę doczekać się do marca :) Moje maleństwo prawdopodobnie wdało sie w tatę - tata też nocny marek, po południu ucina sobie drzemki, a potem siedzi do 2-3 w nocy. Maleństwo robi imprezki o tych samych porach. ;)

no właśnie!! Krzysiek będzie mógł do woli pobawić sie w chowanego :D dzieci to bardzo lubią, tylko nie wiem, czy dadzą Ci wtedy spać ;)

:D
znając szalone pomysły i skłonność do zabaw mojego krzysia - tak będzie! on ma niesamowite poczucie humoru :) nigdy sie z nim nie nudzę ;D

W ciągu dnia jak tylko kładłam się odpocząć to od razu zamykały mi się oczy - teraz mimo późnej godziny i tego, że nie pozwalałam sobie na drzemkę, do snu mi daleko ...

reklama
też tak mam chociaż ostatnio w dzień nie śpię ale i tak zasypiam około 2 a wstaję około 9 lub 10
pewnie dlatego mi w nocy się nie chce spac że się w dięń nie mam czym zmęczyć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry