reklama
Luxik to straszne co piszesz!co sie Tomeczkowi stało?Nigdy nie było az tak zle przeciez
Biedna,mam nadzieje ze niedlugo wszystko minie i znowu bedziesz mogla cieszyc sie swoim skarbem:-(A co do porządkow w domu to mam tak samo-codziennie sprzatam,a rano jak wchodze do kuchni albo do pokoju to nogi sie podemna uginaja
tylko w sypialni jest porzadek zawsze bo tam tylko spimy-reszta wymaga sprzatania codziennie,ale czasem nie ma czasu,sily,ani chęci....a i obiad ugotowac trzeba
Życze Ci duzo siły i mam nadzieje ze to szybko minie
Biedna,mam nadzieje ze niedlugo wszystko minie i znowu bedziesz mogla cieszyc sie swoim skarbem:-(A co do porządkow w domu to mam tak samo-codziennie sprzatam,a rano jak wchodze do kuchni albo do pokoju to nogi sie podemna uginaja

Życze Ci duzo siły i mam nadzieje ze to szybko minie

kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Jeju, dziewczyny, nie zazdroszcze Wam. Aż przeczytałam mojemu mężowi Wasze posty, żeby docenil że ma tak dobrze że spi w łóżku.
A tak poważnie, to trzymam kciuki żebyście mogły bardziej wypocząć w nocy. Mój Bartuś też sie budzi ale 1, 2 lub 3 razy w nocy, ale karmię go po ciemku z piersi, po cichutku, nic nie mówie do niego, a on je z oczkami zamknietymi i zaraz śpi dalej wiec go odkładam delikatnie do łóżeczka i jest ok Cieszę się z tego bo chodzę do pracy i nie wiem jakbym dawała radę jakbym miała takie nieciekawe nocki.
Acha, Luxik, nieporządkiem w domu sie nie przejmuj. Moje mieszkanie też daje wiele do życzenia. Pocieszam sie że z czasem będzie nam łatwiej.

Acha, Luxik, nieporządkiem w domu sie nie przejmuj. Moje mieszkanie też daje wiele do życzenia. Pocieszam sie że z czasem będzie nam łatwiej.
Luxik
:)
kama dzieki za pocieszenie
Kira moim zdaniem to zeby, ciagle pcha palce do buzi, nawet przy jedzeniu, ma cycka i palce w buzi
, okropnosc.Nie najada sie , nie wysypia,bola go dziasla,kto wie czy tez nie brzuszek bo pruka dosc czesto ,takze nie ma jak byc mu dobrze:-
-(,wiem ze to minie, chcialabym zeby jak najszybciej.

Kira moim zdaniem to zeby, ciagle pcha palce do buzi, nawet przy jedzeniu, ma cycka i palce w buzi

Karolki
Podwójna mama:)
Luxik kochana ostatnio wlasnie myslalam dlaczego nie zagladasz i balam sie, ze wlasnie Tomus ma zle dni i wykrakalam:-
wściekła/y
omysl sobie ze to moja wina to moze bedzie Ci lzej;-)napewno niedlugo to minie
u nas w nocy tez jakies krecenia dziwne sa ale skoro spi to ok, tylko ja pol nocy nie spie
ale to chyba tez wina jakiejs bezsennosci ktora mnie dopadla
bo dzis Karol spal grzecznie a ja nad nim siedzialam:-
confused2:

u nas w nocy tez jakies krecenia dziwne sa ale skoro spi to ok, tylko ja pol nocy nie spie

Karolki
Podwójna mama:)
janbor ja tez zgadzam sie z Kira
u nas z brzuchem bylo tez nieciekawie
ale po odstawieniu zupek dziwnie wszystko ustapilo
daje po troszeczku co 2 dzien , poza tym daje sliwki i obym nie zapeszyla - byle tak dalej
na noc chyba tez zaczne dawac espumisan tak zapobiegawczo, moze i te drobne krecenia wyeliminuje

na noc chyba tez zaczne dawac espumisan tak zapobiegawczo, moze i te drobne krecenia wyeliminuje

Antylopka
Potrojna mamuska
dziewczyny, 3mam za was kciuki, aby szybko się skończyły te niedogodności i ayście wszyscy mogli się wysypiać i rozpoczynać dzień z uśmiechem

Luxik
:)
Dzieki za mile slowa

Karolki no to juz wiem gdzie lezy przyczyna
......wykrakalas

Antylopka wiesz?ludzie maja 1000000razy gorsze problemy, tak naprawde to wstyd tak narzekac.Dzidzia zdrowa,dach nad glowa jest, jedzenie w lodowce, wiec nie powinnismy miec powodow do narzekania, w koncu to naturalne dolegliwosci kazdego malucha, a ze mamie czasem brak sil......po to mamy nasze cudowne forum, na ktorym wyrzucamy nasze zale, a potem z usmiechem na twarzy dalej bo "boju":-),przynajmniej tak jest u mnie;-)

Karolki no to juz wiem gdzie lezy przyczyna

Antylopka wiesz?ludzie maja 1000000razy gorsze problemy, tak naprawde to wstyd tak narzekac.Dzidzia zdrowa,dach nad glowa jest, jedzenie w lodowce, wiec nie powinnismy miec powodow do narzekania, w koncu to naturalne dolegliwosci kazdego malucha, a ze mamie czasem brak sil......po to mamy nasze cudowne forum, na ktorym wyrzucamy nasze zale, a potem z usmiechem na twarzy dalej bo "boju":-),przynajmniej tak jest u mnie;-)
reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
przepraszam ze nieprzeczytałam co u Was postaram sie pózniej nadrobic, u nas nocki nieciekawe mały budzi sie kilka razy z płaczem przytulam daje mleczko smoka i nic niepomaga pewnie to zeby bo juz jeden mamy!!!
pozdrawiamy Was ciepło i trzymamy za Was kciuki by noce wkoncu były przespane
mamy problem tez z katarem z ktorym ciagle walczymy
pozdrawiamy Was ciepło i trzymamy za Was kciuki by noce wkoncu były przespane
mamy problem tez z katarem z ktorym ciagle walczymy