reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Klub Mam Zombi :)

a o porzadku w naszym domu nie bede pisac......to mnie dobija , czlowiek wstaje niewyspany i zestresowany, chociaz z czystosci i ladu nie moze sie nacieszyc:-:)-:)-:)-(
porazka:-:)-(

reklama
Luxik to straszne co piszesz!co sie Tomeczkowi stało?Nigdy nie było az tak zle przeciez
Biedna,mam nadzieje ze niedlugo wszystko minie i znowu bedziesz mogla cieszyc sie swoim skarbem:-(A co do porządkow w domu to mam tak samo-codziennie sprzatam,a rano jak wchodze do kuchni albo do pokoju to nogi sie podemna uginaja:baffled:tylko w sypialni jest porzadek zawsze bo tam tylko spimy-reszta wymaga sprzatania codziennie,ale czasem nie ma czasu,sily,ani chęci....a i obiad ugotowac trzeba:no:
Życze Ci duzo siły i mam nadzieje ze to szybko minie:tak:

Jeju, dziewczyny, nie zazdroszcze Wam. Aż przeczytałam mojemu mężowi Wasze posty, żeby docenil że ma tak dobrze że spi w łóżku.:-DA tak poważnie, to trzymam kciuki żebyście mogły bardziej wypocząć w nocy. Mój Bartuś też sie budzi ale 1, 2 lub 3 razy w nocy, ale karmię go po ciemku z piersi, po cichutku, nic nie mówie do niego, a on je z oczkami zamknietymi i zaraz śpi dalej wiec go odkładam delikatnie do łóżeczka i jest ok Cieszę się z tego bo chodzę do pracy i nie wiem jakbym dawała radę jakbym miała takie nieciekawe nocki.
Acha, Luxik, nieporządkiem w domu sie nie przejmuj. Moje mieszkanie też daje wiele do życzenia. Pocieszam sie że z czasem będzie nam łatwiej.

kama dzieki za pocieszenie:tak:

Kira
moim zdaniem to zeby, ciagle pcha palce do buzi, nawet przy jedzeniu, ma cycka i palce w buzi:baffled::baffled:, okropnosc.Nie najada sie , nie wysypia,bola go dziasla,kto wie czy tez nie brzuszek bo pruka dosc czesto ,takze nie ma jak byc mu dobrze:-:)-(,wiem ze to minie, chcialabym zeby jak najszybciej.

Luxik -współczuję bardzo, mam nadzieje ze szybko mu minie. Ja to sie już przyzwyczaiłam. Zajk zasypia około 8 to pobudka jest o 5 lub nawet o 4 rano, a w między czasie cycuś ze sto razy w nocy

Luxik kochana ostatnio wlasnie myslalam dlaczego nie zagladasz i balam sie, ze wlasnie Tomus ma zle dni i wykrakalam:-:)wściekła/y:pomysl sobie ze to moja wina to moze bedzie Ci lzej;-)napewno niedlugo to minie:tak:
u nas w nocy tez jakies krecenia dziwne sa ale skoro spi to ok, tylko ja pol nocy nie spie:wściekła/y:ale to chyba tez wina jakiejs bezsennosci ktora mnie dopadla:szok:bo dzis Karol spal grzecznie a ja nad nim siedzialam:-:)confused2::baffled::crazy:

janbor ja tez zgadzam sie z Kira:tak:u nas z brzuchem bylo tez nieciekawie:no:ale po odstawieniu zupek dziwnie wszystko ustapilo:szok::eek:daje po troszeczku co 2 dzien , poza tym daje sliwki i obym nie zapeszyla - byle tak dalej:tak:
na noc chyba tez zaczne dawac espumisan tak zapobiegawczo, moze i te drobne krecenia wyeliminuje:-p:eek:

dziewczyny, 3mam za was kciuki, aby szybko się skończyły te niedogodności i ayście wszyscy mogli się wysypiać i rozpoczynać dzień z uśmiechem:-D:-D:-D:-D

Dzieki za mile slowa:tak::tak:

Karolki
no to juz wiem gdzie lezy przyczyna:eek::eek:......wykrakalas:-D:-D:-D

Antylopka wiesz?ludzie maja 1000000razy gorsze problemy, tak naprawde to wstyd tak narzekac.Dzidzia zdrowa,dach nad glowa jest, jedzenie w lodowce, wiec nie powinnismy miec powodow do narzekania, w koncu to naturalne dolegliwosci kazdego malucha, a ze mamie czasem brak sil......po to mamy nasze cudowne forum, na ktorym wyrzucamy nasze zale, a potem z usmiechem na twarzy dalej bo "boju":-),przynajmniej tak jest u mnie;-)

reklama
przepraszam ze nieprzeczytałam co u Was postaram sie pózniej nadrobic, u nas nocki nieciekawe mały budzi sie kilka razy z płaczem przytulam daje mleczko smoka i nic niepomaga pewnie to zeby bo juz jeden mamy!!!
pozdrawiamy Was ciepło i trzymamy za Was kciuki by noce wkoncu były przespane
mamy problem tez z katarem z ktorym ciagle walczymy :no:

Do góry