natalka_25
Sierpniowa mama'07
Kira może niepisze tak często jak bym chciała bo czasem niemam też siły ale kochana jesteśmy tutaj nawet jak niepiszemy to myślimy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Widzę dziewczyny że szalejecie niedługo wątek zamknięty nie będzie potrzebny.
tu to tylko zapowiedz podejrzewam.Dopiero jak bedziemy wiedzialy ze nikt niepowolany tam nie zajrzy to sie zacznie lawina zalu
ale dobrze...to czasem pomaga
W sumie to Filip spi w ciągu dnia 2 razy.Pierwszy rano 1 godzinka z co 10cio minutowym budzeniem się bo nie czuje mamy obok
a drugi raz na spacerku ale pod warunkiem że ja latam z wózkiem i go buja więc nici z mojego odpoczynku.A w nocy to ja ciągle sypiam z wykrzywionym kręgosłupem bo cycki to za smoczki robią

,ja to kiedys sie zastanawialam dlaczego to tak niektorym latwo to zasypianie w lozeczku idzie a innym nie, i zapewne wiekszosc mam powie"bo tak go nauczylas",a to nie tak.Moj maly od urodzenia uspakajal sie tylko przy mnie i cycku, i tak tez zasypial ile bylo ryku kiedy odkladalam go do lozeczka, pielegniarka przychodzila do mnie w szpitalu zeby pokazac jak usypiac malego w lozeczku, czasem to dusila w niego mleko z cyca i wazyla ile wypil, czesm i po 50 ml plakal, wiec dawaj dalej dusila i kiedy byl juz tak na maxa napojony to zasypial mimowolnie wszedzie gdzie sie go polozylo, ale niestety na dlusza mete sie tak nie da i czesto lezal ze mna, bo przeciez nie zostawie go ryczacego w lozeczku.