Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Joasiek, sama siebie za to podziwiam. Ale stwierdziłam ze nie ma wyjścia, nie ma co się użalać nad sobą tylko zapewnić Milence takie życie jakby wszystko było normalnie. Nie chciałam żeby ona odczuła tymczasowy brak ojca. Najgorzej było jak były tzw. sytuacje gdy poradniki piszą że jak nie możesz to odpocznij sobie, daj sobie na luz, itd, - a ja nie mogłam tak zrobić bo przecież nie zostawię dziecka samego.Dziewczyny jesteście naprawde bardzo dzielne, podziwiam Was że dajecie radę bez pomocy mężów! Ja sobie tego nie wyobrażam nawet, 2 dni rozłąki w miesiącu to już jest dla mnie za dużo![]()

A czy Twój mąż wogóle przez te 5 miesięcy nie widział córeczki, czy był choć na chwilkę w Polsce? jak nie widział, to chyba będzie w niezłym szoku gdy zobaczy jak się zmieniła 
Aż zaczynam żałować, że nie będę miała kiedyś takiej pomocy, nie pozwoliłabym młodzieży obijać się bezczynnie 
Jeszcze nic straconego Joasiek ;-)Aż zaczynam żałować, że nie będę miała kiedyś takiej pomocy, nie pozwoliłabym młodzieży obijać się bezczynnie![]()

rano powiedział zobacz jak tu wygląda podłoga nie umyta i jakies okruchy koło śmietnika leżą a w łazience na lustrze są kropki no i te ubrania na górze do prasowania zaraz pod sufit będą. 
więc jak chłop chce to potrafi ;-)
y na zlosc mi aby udowodnic ze mozna bierze urlop w piatek i od 7 rano do 16 siedzi z malym i wszsystko da rade zrobic.- to bedzie super weekend cisza grobowa.