Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Joasiek, mój mąż był w Polsce w czerwcu, przez tydzień i juz wtedy był w szoku jak zobaczył Milenkę. teraz staram sie wysyłac mu maile ze zdjeciami i płyty z filmikami Milusi. ale i tak ostatnio był w szoku jak zobaczył zdjecie, na którym Milenka siedzi w wózku. :-):-):-)A czy Twój mąż wogóle przez te 5 miesięcy nie widział córeczki, czy był choć na chwilkę w Polsce? jak nie widział, to chyba będzie w niezłym szoku gdy zobaczy jak się zmieniła![]()

a mój mąż to owszem Szymkiem się zajmie przewinie ale dziś to mnie wkurzył na MAXArano powiedział zobacz jak tu wygląda podłoga nie umyta i jakies okruchy koło śmietnika leżą a w łazience na lustrze są kropki no i te ubrania na górze do prasowania zaraz pod sufit będą.......a po fryzjerze po południu jak mnie zobaczył to nic nie powiedział.
, nie masz mieć żadniego poczucia winy!!! powinnaś po fryzjerze jeszcze iśc do kosmetyczki i na masaż i wtedy dopiero wrócić do domu ciekawe czy małżonek by sie ruszył do sprzątania !!!