reklama

Kochani Tatusiowie

reklama
A u nas kochany tatuś zapomniał, ze ma synka.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od tygodnia trąbie:
kup sudokrem, kup witaminę d3, kup to i tam to - bo ja nie mam dostępu do miasta, jak mąż zabierze auto do pracy...wiec proszę go, by przy okazji coś załatwił...:no::no:
A on jakby nie do niego...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś u nas święto parafialne, chciałam zabrać małego na odpust, kupić mu jakaś pierdołę, a on ze później i pojechał pieron wie gdzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrócił o 13 i mówi "chodź jedziemy" - :crazy::crazy::crazy: "teraz o tej godzinie, jak już nic tam nie ma"!!!!

Do tego od dwóch dni mówę Tomkowi, ze miała być dostawa w sklepie dziecięcym i mamy kupić kombinezon małemu, z resztą sam o tym wiedział --- k...a!!! nie doprosisz sie..znika gdzieś na całe dnie..a mój jedyny kontakt ze światem odbywa się przez internet...żeby to jeszcze budową sie zajmował to oki, ale on wsiada w auto i po sprawie....wieczorem wraca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale przyszła koza do woza!!! godzina 16 a mój luby - przyjedziesz na mecz z Filipem???
O NIE mój panie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak mnie wkurzył swoim ostatnio dniowym zachowaniem, że najchętniej to bym mu przyłożyła :-D:-D:-D

O nagrabił sobie pan Tomaszek :dry:

Ale tak poważnie Mysia to bardzo niedobrze, jak w małżeństwie mąż znika w domu na niewiadomo ile, a żona nie wie, gdzie on się podziewa :no:

reklama
popieram :baffled:
zainterasuj sie gdzie on tak znika
a moj jest kochany , wrucilismy z IKEA a on mowi ze jezdzie do MAKRO bo zauwazył ze mało pieluch no zupki ci sie koncza a przy okazji kupie mleko dla nas :szok: no i widze ze ci sie podpaski koncza i POJECHAł
teaz dzwonił i pyta tylko czy dokupic chusteczek:rofl2:
cos chyba chce:-pto moje kochanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry