Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mysia a kiedy mniej więcej się przeprowadzacie?
.
:-(ale już bliżej niż dalej ;-)jeszcze troszke i na swoim będziecieTak myśleliśmy wcześniej ze na 1 maja zdążymy, teraz na połowę maja nie wiem czy sie wyrobimy:-(

mysia głowa do góry.. ja to Wam zazdroszczę że to tak szybko będzie, super!![]()
Filipek będzie miał od razu swój pokoik, czy będziecie go później urządzać?

Super Mysiu, ze juz tak blisko
Wczoraj widzialam ze na dzialce ktora ktos nam podkupil ruszyla budowa. az sie rozplakalam, tak mi sie przykro zrobilo:-(
Tak szybko? To chyba musiała byc juz dużo wcześniej sprzedana, bo załatwienie pozwolenia na budowę trochę trwa..
Tak szybko? To chyba musiała byc juz dużo wcześniej sprzedana, bo załatwienie pozwolenia na budowę trochę trwa..

Dostałam 4 bluzeczki, sukienkę-tunikę, ulubione perfumy tresor z wolnocłówki, świeczki, no i buddę, Madzia dostała dwie bluzeczki, sukienkę-tunikę, bluzę nike, słonia na szczęście. a Wikusia komplecik letni czerwony ze słoniem z przodu. No i sporo tajskich przypraw, zupek, panierek, herbat i takich duperelek