reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aska Tobie to tylko nakopać za taka lakoniczna notatkę. Nie mówcie, ze WOGÓLE czasu nie macie. Tuska tez przestała zagladac...ech. Na forum sierpniowym tez juz mamy dzieciaczka pierwszego i mama jest caly czas entuzjastycznie obecna ;D. Betti z 3 "dzieciów" tez nie ginie w eterze. ;D. PISAC MI TU JAK BYŁO BO JA NASTĘPNA IDE I ŻĄDAM WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:( ;D

Cześć grubaski! Byłam dziś w pracy i bardzo dobrze zrobiłam, bo ja lubię swoją pracę, bardzo mnie wciąga. Chcę jak najszybciej wrócić do formy psychicznej i fizycznej. Okazuje się, że chyba mam dosyć mocną psychikę. Pozdrawiam!

Byłam dzisiaj z dzieciaczkami u lekarza. Hurtem :D . Emma na szczepieniu - laska już 8 kg waży ::) . Konrad na szczepieniu- nadrabiamy zaległości, dzisiaj była odra (w terminie) a za 6 tygodni gruźlica (zaległa od lutego :-[ ). No i Gabryśka też nie ominęło badanko, miał bilans 4-latka. Wszystko z nimi jest ok, tylko Gabrysiek jest trochę za chudy. Aż mi wstyd bo ja jestem za gruba i wygląda jakbym dzieci nie karmiła.

;D ;D zerkam zerkam :-) dziś przyjdzie do nas pani od Laktacji o opieki nad maluszkiem... bo o tych rad to już głupieć można każdy prawi co innego zwłaszcza moja Mama która uważa si za Matke wszechczasó a jak wylądowałam spowrtotem w szpitalu to bała sie Malutką przewinąć ... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cieszę sie że ta babka znalazła dziś czas aby do nas przyjechac bo przez to dokarmienie sztuczne w szpitalu mała ma strasznie dziwne zwyczaje i za płytko ssie ale nic to dziś bedziemy wyjaśniać sprawę ...

do tego ona ciągle śpi... i to też mnie martwi bo chyba srodki przeciwbólowe które nadal biore tak na nią działają ... wiec sobie dziś już daruję... jak narazie trzymam sie bez nich zobaczymy co bedzie w nocy..

Pozdrawiam

Gosik strasznie mi przykro - przepraszam ze dopiero teraz to pisze ale wlasnie wrocilismy do domku. Los bywa naprawde okrotny i niesprawiedliwy :(

A my po powrocie do domku zastalismy wywalone korki i rozmrozona lodowke wrrrr wszystko do wyrzucenia. Kurde nie rozumiem jak to sie moglo stac skoro nikogo w chacie nie bylo. Takie straty:( No nic dobrze ze jak narazie nie spotkalismy wiekszych szkod. Jeszcze tylko zostalo zmywarke uruchomic i sprawdzic.

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Kalina... dodawac do kawy ;D. Może sie obruszycie ale jak karmiłam Boguche i byłam na scisłej diecie bezmlecznej to czasem dodawałam do kawy swoje mleczko.... nie znosze kawy bez mleka :laugh:

A to kołyska Witka

dsc007960jy.jpg

dsc007977zl.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry