reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Fiu fiu Żużaczku ale wypas kołyska  ;D Sama bym się pobujała przed snem :) Ile Cię kosztowało to cudo ?
Kalina luzik ja też tak mam, dla mnie to szok, nie powiem żebym jakoś specjalnie komfortowo się z tym czuła ....

reklama
No czesc kobitki :)

ja mam urwanie glowy - moja EWA jest bardzo absorbujaca i zadko kiedy mam czas dla siebie i na to zebby sie do was odezwac (a jesli mam tylko chwilke to albo sprzatam w domku albo padam z nog i klade sie chodz na 30 min zeby odpoczac)
nocki mam ciezkei bo mala budzi sie po 3 - 4 razy - (czasem jak jest ok to wstane tylko ze 2 razy ale to luksus) Ewa super sie rozwija jest bardzo slina jak chcecie zobaczyc fotki to wejdzcie na linki
www.karpik.w.tkb.pl/niunka
www.karpik.w.tkb.pl/ewa
www.karpik.w.tkb.pl/ewunia  

zdjecia sa w duzym formacie wiec moga sie wolno ladowac :/

jak bede miec czas to podesle wam linka z bierzacymi zdjeciami

mala juz wazy 5200g - duza baba - jest co  trzymac na rekach - ogolnie jeste tez starsznym piesciochemi ciagle chce byc blisko mnie .... juz w ta neidziele bedzie miec 7 tygodni :)

Pozdrawiam WAS serdecznie i Gratulacje Asiolku :) PA

Tuska nawet na zdjęciach widac, że krzepka dziwucha z Ewy :D
Minia kołyske kupilismy uzywaną na Allegro i kosztowała razem z materacykiem kokosowym i baldachimem 150zł. Ale była w owiele gorszym stanie. To mój nieoceniony ojciec zrobił z niej takie cudo. Wyszlifował, polakierował.... Jest artysta rzeźbiarzem to ma dryg w rękach

Własnie wrociłam z KTG Maluch szalał nieprzytomnie. Az się zapis rwał. Troche sie zdenerwowałam ale gin oceniajacy badanie powiedział, ze tak może być, ze tetno wzrasta do 180 i moga byc przerwy w zapisie - bo maluch szaleje i ucieka. Wk sie tez okropnie bo skurcze sie prawie nie pisza, a mnie czasem tak boli ze ojej :mad:

Blisko, coraz bliżej żużaczku ;D. A kołyska cudna.
Byłam dzisiaj z dzieciakami u fryzjera bo zarośli aż wstyd. Nie mogę doczekać się poniedziałku. Od następnego tygodnia chłopcy wracają do przedszkola. Trochę krótkie wakacje w tym roku mają ale ich już nosi z nudów, a ja niestety nie potrafię zorganizować im w tym roku wakacji. Ale za rok odbijemy to sobie (mam nadzieję).

Mam takie dziwne, promienujące kłucia w lewą nogę- czy to od miednicy? Pomaga zmiana pozycji, ale wracaja po pewnym czasie. Gdzieś czytałam że coś tam się rozchodzi w kościach...Umieram trochę w tych upałach, nie wychoidze z domu, pije sok za sokiem i jem fasolke na zimno...Mleka bym swego nie spróbowała, brzydliwa jestem...jakieś to..ludożercze, jakbym siebie jadła. ;D Wczoraj mój mąz się zainteresował, co ja czytam i kazał pokazać sobie forum...zalewał się strasznie, szczególnie z sexu w ciąży i galerii brzuszków. Powiedział, że dziewczyny maja niezły ubaw z kom puterem. . :D

Kalinka, to ucisk na nerw kulszowy. Teraz coraz bardziej daje mi sie we znaki - mam az kłopoty z zasnięciem. Ale mam nadzieje, ze to juz niedługo

Nawet nie wiem, co to nerw kulszowy,ale że uciska to fakt. Możesz mi przypomnieć, na kiedy umówiłaś się na cc?Pozdrawiam ( w) zdychające z upału. :p

umawialam się na 9-go sierpnia, ale coraz bardziej jestem skłonna zaczac naturalnie. Lenczewski ma dar przekonywania, Asiolek też. Lekarz mnie uspokaja, ze w tej klinice nie dopuscili by do takiej sytuacji jaka miała miejsce na warszawskiej i maluch był by bezpieczny.

reklama
Dziś byłam na zdjeciu szfów :-) czuje sie o niebo lepiej :-)

Malutka już ja ładnie :-) i radzimy sobie bez butelek, smoków, mieszanek itd.
Pani, która u nas była to ta, która prowadzi szkołe rodzenia Dar:-) przemiła kobieta gorąco polecam w razie problemów ... wizyta kosztuje 60 zł... ale warto... naprawde jest dla nas nieoceniona:-)

Czasu w zasadzie nie mam na nic... bo jak małą śpi to robie porządek ze sobą albo z lekkimi rzeczami w domku, resztą zajmuje sie Mąż ale ja mam jeszcze zwierzaki, które czują sie opuszczone... wiec im też poświecamy czas jak tylko możemy stad moje braki :-) na forum :-)

Lekarz powiedział mi dziś że byłąm w gronie pacjentek (mniejszosc), które bardzo źle zniosły cesarke... ale na szczescie wszystko już za mną... uffffffffffffffffffffffffffffffff

Wam życzę zdrowia i cierpliwosci... choć wie4m, ze nie łątwo o nią zwłaszcza jak taki żar z nieba leci.... okropnosc... ja nadal jestem spuchnieta jak w ciązy :-( nogi jak balony

Do góry