reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalina pisze:
Wysle zdjecie mebli ostatnio zrobionych przez mezusia, to sobie popatrzysz. :laugh:
polka0ea.gif

czy mi tez mozesz podeslac foteczki tusia@w.tkb.pl

my tez chcemy robic meble ale napewno nie tej zimy - wiec jak cos to za rok w grudniu :D pewnie kolejki na przyszly rok - w sumie koniec przyszlego roku nie ma ???  ::) ;)

reklama
Wróciłam z Tomografii. Wynik będzie o 12-stej.
Horror... przy wpuszczaniu kontrastu tak mi zyły pękały że jestem cała pokłuta, spuchnieta i pobandazowana... :( Nie mowiąc o bolu :( :(

Nie mogłam kontarstu wypic bo karmię cycem. własciwie to mogłam... ale nie potrafiono mi powiedziec czy maluszkowi nie zaszkodzi więc sama zadecydowałam, żeby w zyłę.

Witam znow. No jasne Tuska ze podesle, tylko jak dostane aparat w lapki. W niedziele rzeczona zona lekarza i jej maz zaprosili nas na obiad, to sfotografujemy meble. inne meble mam na drugim kompie, musze dorwac sie do niego i podeslac, moze wieczorem? na razie dzieci okupuja i graja w wormsy.
Co do domowych nastrojow to nie jest sprawa zewnetrza tyko wnetrza. jak lezalam na patologii i w domu rzadzila tesciowa, moj maz, mama i dzieci, wszyscy jednoglosnie wolali, ze nie moga wytrzymac w pustym domu. A przeciez nie byl pusty, ale mnie nie bylo...Moja mama nazywa mnie mama muminka . Uwielbiam swoj domek i dopieszczam go jak kota- nie rasowego, tylko takiego puchatego dachowca. U nas nie ma drogich rzeczy w domu i bajerow. uzywane meble po krewnych, te co zrobil moj maz, jedna stara zabytkowa szafa i jedna komoda rzezbiona...reszta to drobiazgi- ksiazki, mnostwo ksiazek, zalony i pokrowce na fotele szyte z perkalu w kwiaty zeby zakryc peerelowskie szkarady , swieczniki, aniolki, wazony, tapety niby angielskie, mnostwo kwiatow, mnostwo obrazow, podlogi z lakierowanego swierka, jemiola, witrazyki...no coz. jestem domatorka. Kocham dom i ogrod i dzieciaki i meza najmilszego. Nie ma dla mnie nic lepszego niz wieczor przed kominkiem, gdy leniwie saczy sie muzyczka i pachnie chlebem i kawa...no wynurzylam sie. dzis juz nie wpadne na forum, bobede smazyc nalesniki, a musze ich nasmazyc NAPRAWDE duzo, zeby wszystkim facetom starczylo . ;D

Cześć dziewczynki! A to niespodzianka. Jestem w ciąży :-)
Tydzień temu zrobiłam test i myśle, że to jakiś 5-6 tydzień. Martwie sie jednak, bo znowu zaczynam od przeziębienia... Od tygodnia mam infekcje gardła i nie mogę jej wyleczyć. Jakoś trudno mi sie cieszyc na razie tym wszystkim. Chce wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie proszę za mnie kciuki. Pozdrawiam Was wszystkie! Gosik

Gosik - nie martw sie wszystko bedzie dobrze - i ciesz sie :)

na pocieszenie dodam Ci ze ja pocztek ciazy gdzies do 3 miesiaca bylam notopa chora - i moja EWA zdrowiutka i wszytsko jest ok wiec nosek do gory - jedz czosnek i pietruszke - pij mleko z miodem - albo miod z cytrynka - grzej sie ale nie za mocno - kup sobie Tantum Verde do plukania gardla - albo do psikania - dobry jest tez (ja go stosowalam) w sprayu do gardla TYMSAL (jest nie drogi a skuteczny)

bedzie wszytsko ok

a i oczywiscie wielkie ogromne GRATULACJE

Przede wszystkim Gosik wielkie GRATULACJE !! Już się za Tobą stęskniłam :) Często o Tobie myślałam muszę przyznać. Oczywiście mocno trzymam kciuki !! Zdrówka życzę !!

Byliśmy dziś z Martuśką na badaniu bioderek. I jak to zwykle bywa lewe bioderko doktorkowi się nie podobało :( Mam jej zakładać pieluchę bleeee. Za sześć tyg. kolejna wizyta. Nie wiem co mam o tym myśleć ....

Żużaczku co to za opis na GG ?? Coś złego? Mam nadzieję że nie.....

Zobaczcie jakie mam genialne dziecko heheheheheh

13grudnia03large4an.jpg

reklama
kur... jegomać! a nie wyniki! Napisali, że za maó kontrastu było i nie wiedza co to jest. czyli jestesmyw punkcie wyjścia. Powiedzieli, ze zrobia mi następne nadanie tomografem gratis...kur... mysle, ze powinni doplacic. No to ide pruc zyły po Nowym roku... no i to przyczyna tego opisu na GG :mad: :mad:

Do góry