reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Starszy złozył mizyczonka i obiecał cały dzien zajmowac sie Witoniem. jak na razie wywiazuje się 100%. ja moge "swiatecznie" pozasuwac w kuchni a Witon wniebowzięty....

A w sobote i niedziele czeka mnie kolejna pańszczyzna szkolna - wielikij plakat na dzien matki (szczęsliwa, sielankowa rodzinka) uch.....

reklama
Zastanawiam się czy te pokazowe Dni Matki w szkołach to nie są głównie po to, żeby panie nauczycielki mogły pstryknąć sobie fotki do swoich dokumentacji ::). Kiedyś tego nie było. Robiliśmy na plastyce laurki, uczyliśmy się piosenek i wierszyków, owszem, ale żeby matki zaprzęgać do roboty z tej okazji...to ja chrzanię taki Dzień Matki ;D

Wykorzystywanie Żuzaczka to przesada, ale jak pani sama niezdolna.... ;D
nie kazdy konczy plastyk.
moj dzien matki minal spokojnie, wyrwalismy Dawidowi zeba, zmoczyl mnie deszcz, ale ogolnie fajnie. kupilismy mamie moijej i mamie meza wiazanki z herbacianych roz ...
upieklam wzetke i szarlotke...polowy juz nie ma.
teraz spadam uspic malego bo sie drze.
wieczoremn wpadne na bb

>:( >:( >:( >:(
Wpadłam i znalazłam....siebie.
Białystok deszcz zalal, zachlupotal, lącza przegniły, czy co?
Litości napiszcie coś. Że deszcz piekny. Że dobrze siedzieć w domu, pić herbatke i patrzyc przez okno na ulewę
Eh, hałasuje deszcz, trawa deszczowi rada
szczęsliwy szczęśliwy deszcz
że się może wypadać.
To Gałczyński, Mistrz maestro.

Ja bym chętnie popisała, ale mężuś z pracy wrócił i trudno mi dopchać się do kompa :) Teraz poszedł gdzieś zadzwonić to mam chwilę zanim skończy :)

A ja nie lubię deszczu :( Bo siedzimy dziś cały dzień w domu i się nudzimy jak mopsy. Z tych nudów szafę posprzatałyśmy :) Jak luźno teraz hehehehe, wywaliłam całą torbęniepotrzebnych łachów. Jak to człowiek bez sensu w rzeczy obrasta.

Dobrej nocki babeczki, znikam kapać pączasa :0

reklama
Cześć miłe moje :) Prawie dziś nie spałam. Okropnie się czuję. Mam czarne myśli w związku z pracą i wogóle. Pocieszcie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry