reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W piątek jedziemy na mazury.
Pogoda trochę kiepska, ale może się poprawi. A jeśli nawet nie, to i tak przyjemnie będzie pooddychać świeżym, deszczowym powietrzem...

Załączniki

• Pruszków godz.8.00 - widok z okna   (7.VIII.06) 01.jpg
    Pruszków godz.8.00 - widok z okna (7.VIII.06) 01.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 62
  • Pruszków godz.8.00 - widok z okna   (7.VIII.06) 02.jpg
    Pruszków godz.8.00 - widok z okna (7.VIII.06) 02.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Gratki dla Julitki ..... ;D Ciekawe kto następny...?
shoomna_a Ty z Pruszkowa jesteś?

Gosik wymarzona pogoda na rodzenie heheheheh Co Ty na to?

Witam serdecznie nowe koleżanki !! Po urlopie męża wracam do wirtualnego świata to poznamy się bliżej ;D

No dołączam się do gratulacji. My mamy już 3 zęby ale druga górna jedynka idzie już wielkimi krokami. Dzisiaj w nocy miałam pobudki co pół godz. Dopiero o 4 nad ranem mocniej przysnął ale o 6.30 już się obudził na dobre. Ehhh kiedy to się skończy. Głowa mi dzisiaj pęka. Mam pytanie czy Wasze brzdące też przy ząbkowaniu tylko by cycoliły? Patryk nic nie chce jeś oprócz mojego mleczka. A to chyba już niewiele mu daję i wciąż by tylko przytulał się do cycusia. W dzień mam problem położy go spac. Pomimo iż ze zmęczania marudzi płacze to jak go wkładam do łóżeczka to wstaje i wrzeszczy. Bardzo bym już chciała odpocząc od tego wszystkiego. Znów zaczynam marudzic ale po takiej nocy ciężko miec inne nastawienie do życia. Od kiedy wogóle dzieciaki przechodzą na 1 drzemkę w ciągu dnia? Może ja go zmuszam do czegoś z czego on już wyrósł. Kiedyś byłam zdziwiona jak pytałam Mamusi kiedy zaczełam np siedziec a ona mi że niepamięta. Teraz wiem ze jak człowiek niezapisze to po kilku latach zapomni chociaż byłoby to najważniejsze wydarzenie.

Agak moja mała je wszystko jak zwykle, a zęby po prostu sobie rosną :) Tylko jakoś dziwnie niesymetrycznie, bo wylazła jej lewa jedynka i dwójka, a teraz już widać następne po prawej stronie ..... Ze spaniem też tak było, zasypiała na 20, 30 min. a jak tylko się przebudziła to wstawała w łóżku i po spaniu. Teraz śpi w dzień w nosidełku, przypięta pasami. Nawet jak się przebudzi, to nie ma jak wstać i zasypia spowrotem. Brutalne ale skuteczne :) A śpi w dzień dwa razy. Rano z godzinę po śniadaniu, a potem po obiadku koło 14, 15-tej. Potem to już grasuje do 21 :)

Ja jak pytam swoją mamę o szczegóły ze swojego dzieciństwa typu pierwsze zęby, siadanie itp. ,to tylko wzrusza ramionami i też mówi że takich rzeczy nie pamięta ;D

Shoomna, taki widok z okna moze w depresje wpędzić. Nie bede sie chwalic, ale u mnie widac brzozy i sroke na brzozie.
dziś wyobraźcie sobie- zadzwonila do mnie firma windykacyjna! Że rachunku za telefon za maj nie oplacilismy! Skandal, no bo oczywiscie oplacilsmy, zmienialismy w czerwcu wlasciciela telefonu z meza na mnie i oczywiscie wszystkomusialo byc oplacone, w biurze Tp przekladalismy kwitki i teraz co- tp nas do windykacji podala! zażądalam z oburzeniem zeby sami zjedli te zdechla mysz- znaczy, zabe, ale facet niewzruszenie ząda faksu z kwitkiem. Cholera, a jak to bylo przelewem robione z banku, hę? szukam kwitka jak opetana i wściekla. nie bedzie tp sie na nas bogacic! Strasza mnie komornikiem, za 100zl!
jestem oburzona.
>:( >:( >:( >:(
No i bylam dzis w osrodku zdrowia po skierowanie na badanbie moczu, no i z tego stresu jeszcze nic nie ugotowalam! No przyjdzie mąz na obiad to ja mu dam, on te rachunki placil, niech sie tlumaczy. Kaline komornikiem straszą! Niechby on przyszedl, ten komornik jeden, nie dostalby szarlotki ani kęsa, a tak, tez będe brutalna! >:( >:( >:(

Kalinka po pierwsze komornik nie przyjdzie po 100 zł:) po drugie żeby przyszedł komornik muszą miec wyrok sądu po trzecie jeśli przelewacie w banku to tam muszą miec potwierdzenie, a po czwarte żadna firma windykacyjna niezajęłaby się długiem w takiej wysokości. Wiem to stąd że przepracowałam 3 lata w firmie windykacyjnej. Nie denerwuj się. Spokojnie poszukaj rachunku. Aha ni o jeszcze jedno jak ktos niezapłaci rachunku to najpierw dzwonią z tps-y i proszą o uregulowanie. Sama zadzwoń i poproś o wytłumaczenie. Aha i sprawdz na ostatnim rachunku saldo. Jeśli nie ma nic na ten temat to mogą się w d... pocałowac. Szybciutko sprawdz

reklama
Agak, bardzo smieszne. Ale dostalam pismo. Wlasnie listonoszka przyniosla. Firma windykacyjna ultimo. Tp im przekazala zadluzenie do windykacji. Dzwonilam do nich, żadaja kwitku faksem. .Albo, cytuję" w toku postepowania windykacyjnego sprawa moze zostac skierowana do wlasciwego sądu celem uzyskania sądowego nakazu splaty i w nastepstwie do egzekucji komorniczej". Żeby nie bylo tak smiesznie byloby straaasznie, co? Na szczescie kalinkowa rodzina jest wyplacalna i komornika my tylko w kinie oglądamy. :laugh:
za chiny nie pamietam jak to bylo placone, bankiem, poczta, fakturą? Moze mąz ma papiery, ja was tylko rozsmieszam, nie sie skarzę. Polska rzeczywistosc jest upiornie smieszna. Aha, Shoomna, gratulacje kroczkow dla Julitki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry