reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mój nieoceniony Tomek zawsze wie co gdzie lezy.
No to mam zdjęcia.

To jest to z warkoczami:
zmianarozmiarudsc03237wz2.jpg

To na koniku,
zmianarozmiarudsc03238sb8.jpg

a to we własnorecznie uszytej i wyhaftowanej kiecce (wg. oryginalnego wzoru ubioru apaczów). pas haftowany koralikami. Mam ta suknie do dzis. jak ja odpopie to moge fotke w kolorze zrobić ;D
zmianarozmiarudsc03239hc6.jpg

reklama
Dziewczyny przede wszystkim Was przepraszam, że sie tak wtrącam od czasu do czasu i Was podczytuję... ale u Was tak miło, domowo, macie takie jak ja poglądy na rodzinkę i .... podobne kłopoty ;D

Żużaczku aż dech mi zaparło!!! Cudnie wyglądasz! A lada chwila będziesz miała świetne towarzystwo swoich chłopaków do współnych wypadów konnych!!!

Dziewczyny miłego dnia dla Was i Waszych rodzinek!!

No to z moim Tomaszem Filip może sobie reke uscisnąć. Tomek tez woli jak mam dlugie włosy co teraz realizuję.
A piekna to BYŁAM bo wtedy byłam młoda ;D ;D

Ja też. Ja tez uważam.
sama w domu...facetów w gości wyprawiłam....moje raczkujące rozlazi mi sie wszędzie, a ja za nim. Uch, pare kilo zgubie. teraz kabel laptopa obrabia.Nie mam zbyt wiele czasu, wiec napisaze krotko- jesiennie u nas dzis. Smutnawo, ale pieknie.
Swetry ukochane wyciągnęłam...ubralam Jonusia na lawendowo w ogrodniczki...marzymy. zaczelam czytać przepisy co do awansu w pra`cy i krew mnie zalała. Nic nie rozumiem. Potrzebuje prawnika, żeby mi wyjasnil. Nic nie kapuje. Horror. Same zobaczcie.
http://www.awans.net/strony/documents/doc2.html

Nie musicie czytac, popatrzcie tylko.
Chyba do księzyca zawyje...na poczatek wniosek. Potem..potem...
No dobra. ide na kruche ze sliwkami i olewam.pomysle o tym jutro jak scarlett. :D

Julitka chodzi !!!

Nie po parę kroczków jak do tej pory. Przez cały pokój, upada na pupcię, wstaje i idzie dalej.
Mamusia i Tatuś są z niej dumni.

(zdjęcia będą później)

No brawo, brawo Julitka!
Żużaczku, fajne zdjęcia. To chyba była jesień, co?...Ja ostatnio obejrzałam sobie swoje ślubne zdjęcia... ach
jak pięknie było wtedy, jaka ja byłam szczupła!! ;D Pięć dni temu mieliśmy rocznicę :) Jak przypomnę sobie
jak się wkleja zdjęcia to może coś wkleję. Co do długich włosów to mój mąż ma przerażenie woczach za każdym razem
kiedy mówię, że zetnę :D Czasem tak go straszę ;)
Czy doba ma aby nadal 24 godziny, bo ja mam wrażenie, że 50.

reklama
Gosik, ide dzis na ćwiczenia, mam nadal nadzieję, że 2 w 1 jeszcze jestes i się spotkamy :)
Domyślam sie, że już masz wielką ochote usciskać maleństwo. Moje kopie coraz mocniej i częsciej. Dziś w nocy jak się zbudziłam to złapałam je na wielkim brykaniu i tak sobie myślę, że jak będzie wieksze to chyba mnie budzić bedzie w nocy :)
A co do włosów..od poczatku ciaży strasznie mi wypadały i paznokcie się łamały okropnie.Teraz jak biorę witaminki, jest dobrze, ale musiaąłm ściąć sporo włosy, bo na koncach to takie mysie ogonki miałam. Ale pocieszam się, ze odrosną..No chyba, że po porodzie znowu zacznę je gasciami gubić.

No i oczywiście gratulacje Justynce!!!! :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry