reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
minia to nie nauka a charakter. Starszy w wieku Witka przesypiał całe noce. Witon budzi się co godzine. Z rykiem
Dziś w nocy zastanawiałam się za ile go sprzedac >:(

Żużak, spróbuj na Allegro ;D, bez ceny minimalnej, może ktoś się skusi ;D
A tak wogóle to witam w ten piękny, pochmurny poranek. Kalina, to drugie zdjęcie nie podobne, przecież ty jesteś brunetka a nie ruda :D

MOje ci one są
zmianarozmiaruzmianarozmiarudsc03243cl0.jpg

Witam, my już w domu....tez gotujemy przetworki, tym razem kompoty i dżem na szarlotke.
Jonatan jeszcze dwa razy ulał mlekiem...ale nie ma biegunki, a miedzy " ulaniami" bylo po pięc godzin odstepu...nie wiem, co mu sie kluje. Moze niestrawnosci po prostu dostal. dzis dostaje tylko moje mleko i rumiankowo- melisowa herbatke. Zobaczymy. Duzo spi i ogolnie jest marudniejszy, ale bez goraczki.
Zakupy szkolne dokonane, minus 150 z portfela mamy....dzieci radosnie zapakowaly plecaki, a Dawid pobiegl pochwalic sie nowymi rzeczami przed sąsiadkami.
maciek rysuje roboty kroczace na nowym bloku nowymi olowkami.
pachnie wrzesniem, oj pachnie...
Magdalenka ja chce twoje zdjecie....pokaz sie na zamknietym chociaz. czy jestes szczupla ruda Magdalenka czy pulchna a la Diana barry, ja chce cie zobaczyc. ;D
Żuzaczku jak wisienki?

No juz wiem, co jest Jonatanowi. Wirus. Dzidzius sasiadki ma to samo i coreczka nastepnej sasiadki tez. od wczoraj czwro dzieci w najbliższej okolicy.
Na szczescie już w sumie po, od 13 nie wymiotowal ani razu.
Za to marudzi, że tez mam ochote go wystawic na allegro. ;D
jeszcze nie spi, zaraz sprobuje lobuza polozyc, po kapieli. Na razie. ;D

reklama
oj, pachnie wrześniem...:) Ja pomidorki dzis na zime zrobiłam, a jutro paprykę i cukinię. Mąż dzielnie pomaga. Póki dobrze sie czuje, to szykuję sie do zimy. Zaglądam juz do sklepow z ciuszkami, ale panie polecaja poczatek wrzesnia, bo teraz wyprzedaja letnie ubrania, a ja zimowych potrzebuję:)
Piękne psiuńcio i wygląda na baaardzo grzeczne. Jak się wabi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry