Agak29
Fanka BB :)
Kalinka przepraszam że się nieodzywałam ale nie było mnie w domu. Powiesz mi wreszcie czy na ostatnim rachunku było coś o zaległościach w płacenie? A czemu nie możecie do banku się przejśc i poprosic o wykaz wpłat? Mają oni coś takiego więc niech poszukają. W dobie komputeryzacji wystarczy wyszukac po nazwie tpsa i wyskoczy kto wpłacil i kiedy. Cholender Kalinka szkoda 100.
Żuzaczku pomysł z wystawieniem dzieci na allegro jest super. Ja chcę chociaż 1 noc przespac bez pobudek. Chociaż i tak po wyjściu ząbka mam chwilke odpoczynku. Dzisiaj tylko 5 pobudek miałam. No i wybrałam się do centralu na zakupy dla Izy. Jestem w szoku że tam można cos ładnego kupic i to jeszcze na przecenie. Polecam. Dobra ide się kąpac. Kalina nie dam Ci spokoju więc sprawdź. Całuję
Żuzaczku pomysł z wystawieniem dzieci na allegro jest super. Ja chcę chociaż 1 noc przespac bez pobudek. Chociaż i tak po wyjściu ząbka mam chwilke odpoczynku. Dzisiaj tylko 5 pobudek miałam. No i wybrałam się do centralu na zakupy dla Izy. Jestem w szoku że tam można cos ładnego kupic i to jeszcze na przecenie. Polecam. Dobra ide się kąpac. Kalina nie dam Ci spokoju więc sprawdź. Całuję