reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Też dopisuję się do życzeń urodzinowych:)
Kalinka ostatni rachunek - może lada dzień dostaniesz. Sądzę ze gdyby coś było na minusie zwrócilibyście uwagę oni zaznaczają takie saldo chyba na czerwono. Przysłaliby czerwony rachunek telefoniczny itd. Broń Boże nie płac po raz kolejny

bach, bach!
ja nie mialam.
Ale rzucam nie kamieniem tylko drozdzowa buleczka...prosto z pieca...
Nie ma sprawy, Zuzaczku...ja zrobilam zgrywe ze wzgledu na syna, on tam bywa na tej stronie, wiec ja mu zrobilam kawal i tez napisalam opowiadanie...hi hi....nie moze mi darowac. jest wsciekly. Zada, zeby nikomu nie mowic, ze jestem matka. uwaza ze jestem za stara.ech, nasi synowie...my stare matki...
agak z toba nie da sie wytrzymac. napisalam cos a ty sie przejmujesz. dziewczyno, daj spokoj. Mnie tp ani ziebi ani grzeje. Pisalam ci, ze dojdziemy, czy placilismy czy nie, jak nie, to zaplacimy, wielkie mi mecyje.
Juz nic nie napisze, bo ci cisnienie podniose. Agak, JA sie nie przejmuje. To i ty sie nie przejmuj. ;D

i ja spieszę się złożyc życzenia dla Boguchy niech zyje 100 Latek i mamie nie przysparza klopotow ;)

podczytuje was codziennie a nawet kilka razy dziennie ale jakos pisac mi sie nie chcialo, bo moze nie mialam o czym
slub za 2 tygodnie stresa mam juz ::)
instynkt macierzynski mi sie odzywa a tu klopociki w srodku jakies ale mam nadzieje ze to zwlaczymy i bedzie bobo ;D

wiesz co Kalinko ja czytam ciebie tak codziennie i humor mi sie poprawia, piszesz tak... az do mnie do serca trafia tak jakbym ja tam byla i robila co ty te wszystkie powidla i zapach az czuc...echh rozmarzylam sie ;)

reklama
joasiah nie trzeba byc u kaliny, żeby powidła robic. zawijaj rękawy i do kuchni ;D ;D

a co to za stres przedslubny?? jest wogóle cos takiego?? ja dwa miałam i stresu zero. ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry