reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja tu ciągle jestem :( . Ale już niedługo bo w niedzielę o 17 zaczną indukować poród, chyba że coś do tej pory wydarzy się samo. A miałam nadzieję, że będę miała Baranka a tu następny Byczek będzie. Aż zaczynam bać się bo jeśli wszystkie Byczki są takie to mam przerąbane jak w ruskim czołgu...
Pozdrowionka.

reklama
tuska, to zrób leniwe z bułka tarta na slono, będa smakowac prawie jak ruskie....byyyyczku;) a ja panienka jestem... mimo , ze z obraczką ;D zawsze moge przystojnemu facetowi powiedzieć ze jestem panna hehehehe....

Agak uwazaj troszeczkę, szczególnie nie podnoś cięzarów, ale najprawdopodobniej w miare rosnięcia brzuszka łozysko przesunie sie do góry - mojej koleżance (miała łozysko przodujace) lekarz powiedział, ze tak dzieje sie najczesciej - i miał racje - w 4 miesiącu juz było wszystko ok.

hm... 4 miesiac? 12-scie tygodni to chyba skończony 3 miech? czwarty jeszcze przed Tobą, a co do macicy to ja tez tak mialam - jakbym połknęla arbuza w całości, czasem jak za bardzo mi dokuczało - to brałam no-spę. Teraz jest juz wszystko ok. Najbardziej "kamieniala" jak sie denerwowałam, a ze nerwus ze mnie okropny, to było sopro okazji :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry