Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agak - nie poszlam do lekarza ... ale dzis juz dobrze sie czuje ... cala noc bylo ok i teraz tez nie mam skurczy ... polknelam kilka razy no-spe forte i jak narazie ok
jak sie powtorzy cos podobnego napewno nie bede zwlekac ...
dziekuje Ci za porade
Pozdrawiam
BOŻE dziewuszki, jak sie ciesze... Przeplakałam całą dzisiejsza noc bo mnie toxyczka nastraszyla, że mam czynna postac choroby. Dziś zrobiłam wyniki na IGa - żeby się przekonać.....UJEMNE!!!!!!!! :laugh: nawet nie wyobrażacie sobie co za ulga.....
hehe mam dziwne pytanie z trudna charakterystyka, ale moze sie uda: czy jak Wasze maleństwa kopią (to za zwyczaj jest takie bum, bum, albo kręcenie się) ale czy czujecie cos takiego jak "brrrrdęk" hihi, jakby ktos np. patykiem po plocie jechał? Takie drzenie jakby, nie kopanie?? Na samym dole, przy spojeniu łonowym... Wymysliłam sobie ze to jakies drgawki...buuu....