reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny!
Byłam dzisiaj na KTG i jutro też mamm iść. Jak narazie wszystko jest dobrze ale skurczy jak nie było tak nie ma, tzn. miewam czasem ale... Chyba mam leniwą macicę bo dzieciątko już tak napiera, że momentami chodzę jak po jakimś maratonie seksualnym :laugh: . Lekarz powiedział, że we środę lub czwartek trzeba będzie tą ciążę zakończyć bo wg niego już jest "przeterminowana"- z czym zgadzam się. Ale wolałabym aby moje dzieciątko zdecydowało się samo. Ależ już jestem tym zmęczona, dzisiaj prawie na stojąco zasnęłam. Trzymajcie kciuki bo wg suwaczka to ma być jutro więc może uda się ::) .
Pozdrowionka.

reklama
Trzymam baaaaardzo mocno kciuki za szybkie rozwiazanie bezbolesny porod i zdrowe sliczne dzieciatko:) U mnie porod Izy rozpoczal sie akurat w dniu wskazanym przez ginekologa:) wiec moze dzsiaj i u Ciebie zawita mala Kruszynka. Pozdrawiam baaardzo cieplutko w ten zimny pochmurny dzien.

buuu wrrr wrrr. Stałam sie ofiara meczu między dwoma lekarzami od toxo. jeden mówi zeby brac rowamecynę a drugi ze broń Boże. No i co? I ***** >:(

HELLO MAMUŚKI ;D .... witam na forum Birda

nio i humorek wrocil do normy .... :D zrobilam sobie piekniusie zakupki dla niunki mojej male no i oczywiscie przy okazji dla siebie ... poszlam sobie do fryzjera i odrazu usmiechnieta i szczesliwa ... moj maz skfitowal to tak ... ;) "daj babie torche kasy ... na troche pozwol ... to portwel osuszy ... i szczesliwa .... hahaha"
no tak to juz znami jest ... nam najbardziej babom poprawiaja humorki zakupy i rozne zabiegi kosmetyczne :laugh:

A co tam u WAS ??? jak humorki i samopoczucie ???

Bać? Nie, choć musisz się liczyć z tym, że to dość „samodzielne” dzieci. Wszystko wiedza najlepiej i żadne rady ich nie powstrzymaja przed eksperymentami, żeby samemu sprawdzić. ale ważne i miłe jest z kolei to, że sa baaardzo ambitne, a to chyba dobrze, prawda? :)

To oczywiście było do pytania o skorpionki:)
Dziewczyny, powiedzcie, czy usg połówkowe nagrywane na dvd mogę tez zrobić na Parkowej? Słyszałam,ze jest tam doskonały lekarz od USG: Leśniewicz. Była tam któraś z Was?

Ja robiłam usg na Zamenhoffa u Lemancewicza. Doskonały lekarz. Polecam. Moja kol. po medycynnie jak ogladała płytkę, stwierdziła, że tak jakby wykladu słuchala. Wszystko bardzo bardzo dokladnie sprawdzone.. POLECAM

reklama
Dowiedziałam się wczoraj od znajomej połoznej ktora od wieków prowadzi dodatkowo szkołe rodzenia nagrodzona Bocianem (jako pierwsza w Białym dostala ta nagrode) na Warszawskiej- , ze: mam bardzo dobrego ginka, że bede bardzo zadowolona z porodu na Zamenhoffa, że na usg połówkowym b. ważne jest zrobienie przepływów dooplerowskich - bo one wskazuja na zwapnienia i takie tam. No, podbudowałam sie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry