reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tuskaa do mnie chyba dzis przyjdzie kolejna przesyłka z allegro - ciuszki dla Wici. (" - Matka... Witia wierzchem do domu wraca! - Cos ty stary, zwariował? Na kocie?" ) Pamietacie to dziewuszki, z 1-szej części Pawlaków? ;D Jak Wićka poszedł na targ kota kupowac. ;D

reklama
A ja jeszcze tu jestem :( . Dzisiaj znowu KTG i jak coś to najpóźniej jutro pod oksytocynkę. Wczoraj lekarz powiedział, że albo u nich od razu wywołujemy albo da skierowanie na patologię i tam poczekamy. Jakoś nie bardzo uśmiecha mi się leżenie w szpitalu bez potrzeby i czekanie ne ostatnią chwilę. Doszliśmy z mężusiem do wniosku, że jak się da po KTG odrazu zostać to rodzimy dzisiaj. A jak nie to jutro rano umówimy się. Dosyć tego bycia w ciąży!
Pozdrowienia.

Betti, słuszna decyzja, mnie po terminie połozyli na patologie i tylko się wk. i z tej złosci w końcu rodzic zaczełam ;D(ale i tak musieli mi potem podac oksytocynę0. jesli da sie tak załatwic, żeby od razu kroplówke dostac to super. Zazdroszczę ci okropnie. A w jakim szpitallu rodzisz??

Najpierw miałam rodzić na Zamenhoffa, potem ze względu na przejściowe problemy finansowe miałam iść na Warszawską. Ale doszliśmy do wniosku, że maleństwo jest najważniejsze i jednak będę rodziła na Zamenhoffa. Pomimo tego, że już trzeci raz będę rodzić to zaczyna ogarniać mnie jakaś panika... Ech, może już jutro albo nawet dzisiaj będę tulić swoje maleństwo.
Jak wrócę z KTG to odezwę się, chyba że już tam zostanę- na co liczę.

Betti, na Zamenhoffa będzie Ci jak w "uchu". I maleństwu też. Dzis jeszcze raz ogladałam sobie pokoiki i doczekac się nie mogę kiedy to będzie "już" . Kregoslup mi zaczyna siadać i w nocy mąż mnie na drugi bok przewraca ;D a co bedzie potem??

hej laseczki ;)

wiecie co chcial sie was zapytac odnosnie KTG ... od ktorego miesaica ciazy powinno sie je wykonywac ::)
czy KTG juz sie robi jakos pod koniec ciazy czy juz np. w moim ok 33 tygodniu ciazy ???

powiedzcie jesli wiecie cos na ten temat ....

z tego co sie orientuje, to decyzję podejmuje lek. prowadzący. Przy ciązy bezproblemowej wydaje mi się, że robi sie w ostatnim tygodniu. Z KTG chodzi o to, żeby ew. wyczuć niebezpieczenstwo niedotlenienia, niewydolnosci łozyska itp. i ew. wcześniej zdecydowac się na indukcję.

hej dziewczyny
dzis w nocy obudzily mnie skurcze (bardzo bolesne, w pochwie - takie rozpierajace ) ... trwaly jakas godzinke i nie byly regularne
pozniej znowu mi sie zaczely jakos kolo 11:00
nio i teraz znowu .... pare razy od 16:00
jak myslcie czy mam sie czym niepokoic czy rczej wy takze tak miewacie .... :-[

prosze napiszcie mi szybko ... bo bardzo mnie to niepokoi :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry