Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hello
cio tam u WAS ... jak samopoczucie i humorki ???
mi dzidzia dokazuje na calego ... mala karateka rosnie mi w brzuszku ;D a oprocz gimnastyki - czka mi na okraglo ... ale malego zarloczka urodze hihihih
Tuśka- to tak jak u mnie!!!!!!!
Ja zjem a ona ma czkawkę ;D moja tesciowa mówi, że może to nie dobrze bo skoro jest taka wrażliwa na potrawy to będzie alergiczką na wszystko no tego bym nie chciała....
Tak z anegdot: byłam ostatnio u specjalistki od toxo i zadała mi pytanie: "kiedy miała pani usuwana tarczyce i w jakim stopniiu?" zbaranialam na amenus. Ta idiotka nie odrózniła zmarszczki pod szyja od blizny pooperacyjnej. I ktos taki jest lekarzem! >
Monika ja wiem od lekarza ze czlawki naszych Niuń nie szkadza i nie przeszkadzaja jej wogole ... to jest normalne ... poprostu nasze malenstwa sa bardzo lapczywe podczas picia wod plodowych ...
a co do tesciowej to nie krytykuj jej żużaczku tak ostro bo moja mam tez na teamt czkawki sie wypowiedziala raczej negatywnie :laugh: i ze to raczej nie mozliwe zeby niunki pily wody plodowe ... trudno im to zrozumiec bo sa starej daty a kiedys medycyna nie byla tak rozwinieta jak dzis ( no mam siostry po 35 lat ) wiec nie ma co sie dziwic ze kiedys nic nie wiedziano o czkawkach albo je zle interpretowano ;D
Tuśka, alez ja wcale nie krytykuje teściowej, smieję się tylko ;D że mozna coś takiego wymyslic. Powinno to trafic do postu" przesądy ciązowe" tam dopiero bajery są ;D
heheh zebys ty posluchala momentami mojej mamy to bys sie usmiala .... :-[
ona nie rozumie ze technika poszla tak do przodu i ze wsyztsko jest wiadomo o dziecku juz w lonie matki ;D
cóz, moja babcia, ktora dwoje dzieci urodziła do obejzenia filmu z mojego usg była przekonana, że dziecko w macicy jest w dodatkowym pęchezu - bo przeciez jakby bezposrednio plywało w wodzie to by sie udusiło. Niezle co?