• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co za cholerna epidemia:wściekła/y: Byłam dziś z Zosią u pediatry i laryngologa, który swierdził, że uszka są niewyraźne i do obserwacji:no: Dostała wit.C, syropek i wapno. Antybiotyk mam włączyć jakby sie pogorszyło:sick: Witaminę C elegancko wypluła, syropkiem też pluła, ale trochę połknęła(mam jej podawać 1,5ml a to kurczę dużo, spróbowałam tego syropu, jest ohydny), wapna jeszcze jej nie dawałam, bo to trzeba wymieszać z pokarmem.
I w mordę nie ma komu dać :baffled:

reklama
Proponuję zostawić decyzję Gosikowi. Pchać się na siłę nie będziemy :-) Ja osobiście wolałabym w najbliższą sobotę, bo potem mąż może się zbuntować i tak musiał zmienić plany na ten weekend. Obawiam się, że w następny już nie zechce :-(

Zosieńce gęstnieje katarek, ładnie je i śpi. To chyba już będzie z górki, co?:happy: No powiedzcie, że tak. Może obejdzie sie bez antybiotyku:confused: :happy: Ja też lepiej sie czuję, tylko jeszcze gardło nie bardzo, ale lepiej.

reklama
Ja jestem za przelożeniem wizyty. Wierm, że bakcyle sa aktywne. Zreszta, jesli Zosia choc troche jest niewyraxna, to nie ma co jej narażać na naplyw setek obcych bakterii. Nie jestesmy stadem wrednych bab. jak nam sie nie uda spotkac za tydzien, to przsed nami mo0rze tygodni. Grunt, że prezent kupiony i wręczony, pomysł byl puchatkowy. Gosik, ja jestem niewyraxna. Nie chce zarażac, a kaszlę. Pieresza zglaszam rezygnacje i przelożenie o tydzien. Miniu, moj mąz też marudzil, ale wytlumaczylam mu, czy chcialby zeby 7 chorych bab do naszego chorego przyszlo????No koments.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry