reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Planuje skonstruować o opatentować łóżeczko na biegunach na pilota:tak: Narazie musi mi wystarczyc sznurek.
Gosik trzymam kciuki i za patent na łóżeczko i za Zosieńkę, żeby dostosowała sie też choć ciut ciut do mamusi :-)
A ja już zdązyłam dziecieodstwaić do przedszkola piechotką! W sumie mi wyszło trzy kilometry:szok: Dziecko drugie nakarmione. Mamy już trzy rysunki namalowane:tak: Obiad dla nas i pracowników gotowy:cool2: No to chyba plan minimum mogę uznać za wykonany:cool2:
A i zaraz z Małgosią wybieramy się na pierwszy spacer po antybiotyku! O rety, żeby tylko jej się nic nie nawróciło:baffled: :sick:
A okna też mam brudne... podobno ma być cieplej w sobotę to obskoczę. A co tam, robota nie zając nie ucieka;-)
Miłego dnia dziewczyny

reklama
No... pozdrawlajem z bielska.
Dziś wieczorem jedziemy juz do domku. Nic więcej nie napisze, bo mnie ta klawiatura osłabia - ma poprzestawiane klawisze.WWWWWWWWWWRRRRRRRRRR

Najwazniejsze, że mi szwagier odsprzedaje stare książki pratcheta. Po dychę za jedną. Cztery już złapałam czule w objęcia i wydrze sobie nie dam.

joasiach co to "cień wiatru"?

Dziękuję, uściskam.
Nie wiem od czego to białko, przecież jest zdrowa. Nie kaszle, nie ma kataru.
My w niedzielę zaszczepliśmy się na grypę.
Nie mam pojęcia.
Pewnie za mało jeszcze wiem o tej chorobie...

Trzymam kciuki shoomna. Oby następne wieści były lepsze. Wierzę, że będą. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny! Przesyłam ciepłe uściski.

Żużaczku, Ty zdaje sie byłaś na diecie bezmlecznej i bezjajecznej. Może mi podpowiesz jakieś przepisy? Próbowałam upiec tortille, ale mi nie wychodzą, spiekają sie na suchary:baffled: Właśnie jem pierogi z nadzieniem mięsnym. Dopiero teraz na to wpadłam:happy: Co tam jeszcze mozna wymyśleć, kopytka, pyzy, co jeszcze? Hm?

Hurrra, Żużaczku to oznacza, że znów będziesz częściej na forum i pojawi sie nowy artykuł:happy:
Gosik kluski śląskie z samą mąką kartoflaną bez jajka. O matko nic więcej mi nie przychodzi do głowy.:confused: Gosik lekko nie masz:no:

reklama
Gosik tak sobie pomyślałam ... Ja to bym mogła karmić hehehehe. Nie nawidzę mleka, a jajko to tylko jako "sklejacza" używam i to nie zawsze. Kurcze jest tyle możliwości, tylko rusz głową :-p Jest tyle zup do wyboru, rizotto, pierogi z owocami lub mięskiem, pierś z kurczaka na przynajmniej 10 sposobów umiem przygotować, pulpeciki, pieczeń rzymska (manna zamiast jajka) Oj jest tego trochę .... A tak wogóle to jajka przepiórcze podobno nie uczulają. Mój bezmleczak je wcina w całości i nic jej nie jest. Dumaj, dumaj kobieto :-)

Do góry