• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jestem zła. Tak się cieszylam na wesele co mialam iść w grudniu. A nigdzie nie pójde. Bo Tesciowa nie zostanie z Witkiem (to było wiadome-jest chrzesna p. mlodej) ale moja mama tez odmówiła. A ja pieprzę wydawac na fryzjera, krawcową krocie a potem iść z dzieciakiem i byc tylko 2-3 godziny. poza tym dla mnie to żadna frajda maluchem na weselu sie zajmowac. Bale sa po to, zeby sie wyhasac a nie za niankę robić. Nienawidze półśrodków.
No to nie idę wcale. Tylko na slub. Do tego mi balowa suknia nie bedzie potrzebna.

reklama
anetka tak, jeszcze do jutra zbieram zamówienia. cała promocja wyglada nastepujaco:
peeling 17,90 + 1zł krem od cellulitu. (normalnie peeling 26,90 a krem 62,90)
Można do kremu inne kosmetyki z tej lini - -droższe, ale z nich jest jeszcze tylko b. dobry krem do biustu a dla ciebie nie bardzo będzie wskazany.

To zamówić ten zestaw? Całośc 18,90

Żużaku, może jeszcze da sie coś wymyslić:confused: , jeszcze dużo czasu.
Anetka, jak sie czujesz?
Mania, gdzie Ty? Otrułaś sie moja szarlotką?:baffled: Sorry, nie chciałam, ten cyjanek to tak niechcący mi sie dosypał...:shocked2:
Minia, dziąślaki to juz maja do siebie, że są słodziuchne:tak:

Żużaczku, jak najbardziej zamówić. A ten krem do biustu to ja w ciąży trochę stosowałam, bo mi dość mocno urósł biust i sie bałam, ze potem sflaczeje:-D Mam nadzieję, ze nie narobiłam sobie i dziekcu szkody?
Gosik, czuję się możliwie. Nie ma co narzekać. Torba spakowana. Z doktorkiem ustalone, jak działać, gdyby coś się zaczęło wcześniej. Czekam... Dziecko najczęsciej napiera na podżebrowe okolice, rusza się umiarkowanie. Gorzej z moim poruszaniem. Mąż wkłada mi skarpetki:happy: i ostatnio wiązał nawet adidasy. Czuję się czasami jak niepełnosprawna. Ale juz z górki:tak:Ciesze się, że u ciebie już się normuje nocne czuwanio-jedzenie;-)
Idę na spacerek z Minią. Miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry