reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej Minia, byłam u ginka to nie mogłam odpisac. Ja bardziej sobie chwalę spodnie z "kieszonką" na brzuszek. sa wygodniejsze bo nigdzie mnie nie draznią. :D Co do katalogu, ja napadlam na maseczki odzywcze i oczyszczające, bo bardzo tanie (duża promocja) - 8,90zł i zastanawiam się czy sobie na zas nie zamowić zelu wyszczuplajacego, bo wcześnije uzywałam i bardzo dobry był a teraz udoskonalili. Móglby poczekac do sierpnia.

reklama
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj zaspaliśmy do przedszkola :( . Małej godziny poprzestawiały się i nie obudziła nas ;) . A tak wogóle to wczoraj była u nas położna (inna niż przy chłopakach) i jakoś nie przypadła nam do gustu bo od jej wizyty mała jest nieznośna- cały czas na rękach. Dobrze, że w nocy spokojnie spała (oczywiście ze mną).
Żużaczku ten rożek jest jak taka ciut sztywniejsza kołderka.
Pozdrawiam.

witam! P długiej przerwie, bo troche pracy było i emocji jeszcze wiecej, bo w końcu byłam na połówkowym u Arciszewskiego (dzięki za poradę!). I rzczywiście, wszystko było o.k. A mam dziewuszkę ;D Trwało to badanko trochę, ale wszystko pomierzone, opisane, sfotografowane. Dostalam teczkę ze zdjęciami i pełny oopis. Moja gin powidziała, ze książkowo wykonane. To naprawde polepsza samopoczucie i daje duzo spokoju. Także polecam, warto wydać te 180 zł.
a teraz pytanko: czy któraś z was miała obnizone płytki krwi? Leca mi na leb na szyję, w poniedziałek kłade się do szpitala (warszawska bo psk sie boję) i denerwuje się bardzo. I znowu schudlam 1,5 kg. Brzuch jak piłeczka coraz większy, a mnie coraz mniej..

Birda ciesze sie ze z malutką wszystko dobrze. Na forum jest watek o spadającej morfologii ale nie wiem jak sie nazywa

ja dziś sie lenie :-) pogoda śpiąca:-)
no ale ugotowałam zupke ogórkowa :-) i wcinam warzywka :-) mam jeszcze dwa lody to sobie zaraz zjem :-)
co do ppogarszających sie wyników to myśle , że niewiele osob omija pogarszająca sie morfologia...
jak nie płytki to zawsze coś innego sie znajdzie co dokucza... chyba już takie uroki tej ciązy :-)
ale ja sie pocieszam że już niedługo :-)
niedługo :-)
sama sobie ogole nogi, sama sobie poprzestawiam meble tak jak bede chciała, sama sobie wszystko zrobie :-)

Cześć dziewczyny. Bardzo mi sie podoba asiołkowe " sama meble poprzestawiam, sama sobie wszystko zrobię". Przepraszam, że ja tak raz wpadam raz wypadam, ale różnie z moim dostepem do komputera. Sama sobie robiłam ogródek, sadziłam pomidorki w szklarni...brzuszek mam mały, więc jeszcze się udaje. Czytałam wasze opinie o lekarzach...ja chodzę prywatnie do doktor Janucik- Gacuty. Ona pracuje w gigancie i robi cesarki...robiła mi elegancko poprzednią...teraz też zamierzam się do niej wybrać. Co do kosztów- to pięć lat temu było 100 amerykańskich w kopercie miesiąc po porodzie wybrałam się z wizytą, kwiatkami i załącznikiem. Ale miałam komfort- o 3 dostałam bólów, o 5 pięc juz po cesarce było, szwy piekne, kosmetyczne, opiekowała sie mną w gigancie, kontrolowała jakie leki wciskają, zdjęła szwy i było super. Trzymała mnie też całą ciążę na zwolnieniu, bo miałam przodujące łożysko. Ma w gabinecie usg, robi mi przy każdej wizycie, także badanie czystości z wynikiem natychmiast i inne bajery. Jakby ktoś szukał, to polecam. Kobietka konkretna, nie szafuje lekami...jedyne, czego mi ostatnio zabroniła, to współżyć z mężem :laugh:

ile u niej wizyta kosztuje? Słyszałam o niej wiele dobrego - moja przyjaciolka do niej chodzila jak byla w ciazy ale to juz zaraz 4 lata mina:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry