reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Agak Jesli chodzi o Biedryckiego to z własnego doświadczenia radzę: z daleka od niego! Nie dosc , że niepotrzebnie zoperował mi nadzerkę to jeszcze tak poprowadził leczenie, że krwawilam przez półtora roku i dopiero inny gin mnie wyleczył (musial zrobic lyżeczkowanie). Olewus totalny!

reklama
To ja juz naprawde nie wiem do kogo mam isc:( Prywatnie nie mam kasy:( a musze koniecznie znalezc sobie dobrego lekarza bo zaczynam sie troszke niepokoic.

A tak wogole to moze wiecie od kiedy ma sie juz pogoda unormowac?

Hej dziewczyny:)
Jestem nowa na forum. Mam 32 lata, jestem Bialostocczanka i wlasnie sie dowiedzialam ze spodziewam sie dziudziusia:)
Nico
/ps specjalne pozdrowienia dla Żużaczka z ktorym znamy sie , ech..ilez to juz lat..;-)))))

Hej Moniś, no to o mnie wiesz prawie wszystko z postów ktore przegladałaś. Gratuluje dzizdi , to u Ciebie poczatek sam? AAAA i kto tak plotkuje na moj temat? ;D Rzeczywiscie, zycie rodzinne na totalnym plusie w porownaniu do stanu z "byłym".

Hi Hi, od pierwszego postu cos mi mowilo, ze znam te osobke!:) Ciesze sie ze tak Ci sie wszystko pozytywnie poukladalo!
Ja tez jestem zadowolna ze zmian:)))) Zreszta jak widac, ;-)))))))
Ploteczki to nie byly, raczej radosc ze wkoncu Ci sie ulozylo:)
Ciesze sie ze Cie tu znalazlam
A wiesz ze Ela O juz urodzila?

Nawet nie wiem, że była w ciazy. Nie utrzymuje rozległych kontaktów z ludżmi ze studiów. Mam tylu nowych cudownych znajomych, że czasu by nie stało :laugh: Poza tym za ok 2 lata przeprowadzamy się do Bielska - więc powoli zaczynam zyc tamtym miejscem.

Agak napisalam do lolezanki, czy mój gin (Lenczewski) Przypadkiem nie przyjmuje jeszcze w jakims szpitalu - cos mi sie tak o uszy obiło. Jak tylko bede wiedziała to napiszę. Z warszawskiej znam tylko Michalaka, ale nie poleciła bym go, strasznie olewa pacjetki. Co do usg to na warszawskiej oszczędnie nim gospodaruja, moim kumpelkom robili tylko 2 razy - w 24 tygodniu i potem na koniec a tak "nitu nitu". Poza tym ostroznie w warszawska, gronkowiec znów szlaje - moje 2 kumpelki wyszły z wrzodami :(

Agak, bede wiedziała jutro bo tej dziewuszki dzis w pracy nie ma. Postaram sie jeszcze wywiedzieć w innych źródlach.

reklama
Ale sliczne Wasze pieski!!!!!! Jestem bardzo zadowolona. Niebo a ziemia (mam porównanie). Bardzo tez chwale sobie mojego ginka - Lenczewskiego, jednoczesnie jest chirurgiem i robi cesarki. Maja na miejscu cały sprzet i łachy o nic nie musisz prosić. USG najlepsze w regionie, KTG, i inne bajery. Warunki połoznicze z opisu moich kol. które tam rodziły - REWELACYJNE. Wspaniała opieka poporodowa (równiez nad dzidziusiem) - jedna połozna na dwa dzidziusie. Monik, a moze na GG wstapisz? 2832589. Inne forumowiczki tez w razie co zapraszam :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry