reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny!
Udało mi się dzisiaj zaprowadzić chłopaków do przedszkola!! Wzięłam małą w nosidełko i zaprowadziłam ich a nawet ich odebrałam.
Co do kliniki Arciszewskiego to ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Mój mąż też. Dużo szybciej doszłam do siebie po porodzie niż poprzednio. Opieka i lekarze super. Obiadki i kolacje do wyboru. Polecam!!
Co do Lenczewskiego, to naprawdę bardzo konkretny lekarz. Natknęłam się na niego dopiero na kilka dni przed porodem i chyba do niego będę chodziła.
Pozdrawiam.

reklama
Betti dzieki za opinię budującą. Takie slowa dodaja otuchy. I jeszcze zupelnie materialistyczne pytanie: jak wygladała wyprawka ktora podobno dostaje sie w klinice na wyjście?? Pozdrawiam !! I jak ma malutka na imię??

Wyprawka- każdy ma co innego na myśli mówiąc o wyprawce.Oni ubierają dzieciątko do wyjścia. U mnie na to złożyło się: kaftanik, pajacyk, skarpetki, czapeczka, kocyk i rożek.
A malutka ma na imię Emma Agata ;) .
Pozdrawiam.

Betti oba imiona bardzo dobrze mi sie kojarzą. Pozdrów Emkę ode mnie :D No własnie chodzilo mi o rożek, bo mam jeden po Bogutku ale taki miękki z polarka i zastanawialam się czy ten co dają w szpitalu jest z usztywnieniem (zeby mąż zawału nie zaliczył jak maleństwo na ręce weźmie ;D

hej dziewuszkiogloszenie marketingowe zuzaczka ;D Dostalam własnie nowy katalog z AVONU i są naprawde fajne upusty i promocje. Jakby co moge dobrze doradzic (od lat pracuje w kosmetykach - nie tylko w avonie - bo mam przeszkolenie z np. Diora, E. Lauder. Lancoma....wiiiiiuuuuu dobra jestem w te klocki ;D. i wiem co w kremie piszczy :D

Ja kiedys bylam konsultantka w Avonie. Ale juz od dluzszego czasu dalam sobie z tym spokoj chociaz zal mi bo kosmetyki niektore naprawde byly super:)

reklama
Dzień dobry wszystkim kobietkom :)
Po pierwsze witam w naszym gronie "nowe" panie ;D
Po drugie mam pytanie do dziewczyn które już w ciąży chodziły. Jakie spodnie ciążowe byście mi poleciły. Takie zwykłe na gumkę czy takie z doszytym "woreczkiem" na brzuszek ?
Nie mam zbyt wiele kasy na dwie pary mogę sobie pozwolić nie na więcej.
Po trzecie Żużaczku co tam ciekawego w nowym katalogu Avonu zobaczyłaś? Co byś poleciła?
Po czwarte sprawdzam czy mój suwaczek działa :laugh:
Aha i poprawy pogody nam wszystkim życzę. To już niedługo nastąpi, mam nadzieję ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry