• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Miniowa dziewczynko! Czyli Martuniu!
Duża rośnij, piekna i hoża. I dobre serduszko miej. Reszta sie ułoży. Czego zyczy Ciotka Kalina

image64cj0.jpg

cześć kociczko.
ja Kalina lubie koty...co do cewnika to nie nadążam, był tu taki temat? Musze pare stron poczytac do tyłu, przyszłam z pracy i widze sto lat, a potem cewnik...zakładam, że chodzi o poród Anetki, że miala to coś standardowo po cesarce...to drobiazg. Nie warty uwgi, jeden ból mniej, jeden wiecej...
Napisz cos o sobie i czy jestes z Białegostoku??

No i co? Wieczór was rozmarzył?
Wzięłam na jutro wolne, żeby podjechac z małym do przychodni w Białymstoku, do znajomej pediatry.
Nasz lekarz rodzinny odkryl u Jonatana wysokie cisnienie :-( 120 na 60. Gorna granica nie powinna przekraczac 90.
Pocieszam sie tym, że jednorazowy pomiar nie jest reprezentatywny, że trzeba mierzyc na 4 kończynach, że u niemowlaka może to byc skutkiem złego mankietu ( zbyt wąski lub szeroki) na cisnieniomierzu, a nawet...przedawkowania wit D. Ale wole zbadac go jeszcze raz u doświadczonego lekarza i zobaczymy...
osobiście miałam zawsze nadcisnienie potęzsne w ciązy a poza ciążą skaczące, ależeby u rocznego malucha??
Wiecie cos na ten temat?

reklama
Marusiu, sto lat! Życzymy dużo zdrówka, anielskiego spokoju, słoneczka na codzień, samych uśmiechów i byś w swoim życiu spotykała samych zyczliwych ludzi! Ciocia Mania i Mikołaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry