reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Miniowa dziewczynko! Czyli Martuniu!
Duża rośnij, piekna i hoża. I dobre serduszko miej. Reszta sie ułoży. Czego zyczy Ciotka Kalina

image64cj0.jpg

Witajcie. Ja mialam zakladany cewnik jak szlam na zalozenie szwu na szyjce i powiedzialam sobie, ze wiecej nie dam sie w to wrobic :-) Noszenie pol biedy ale to zalozenie :no:

cześć kociczko.
ja Kalina lubie koty...co do cewnika to nie nadążam, był tu taki temat? Musze pare stron poczytac do tyłu, przyszłam z pracy i widze sto lat, a potem cewnik...zakładam, że chodzi o poród Anetki, że miala to coś standardowo po cesarce...to drobiazg. Nie warty uwgi, jeden ból mniej, jeden wiecej...
Napisz cos o sobie i czy jestes z Białegostoku??

Dzięki Kalinka za życzonka, przekażę jak jubilatka się obudzi :-)
Eeeeee cewnik? Jaki cewnik? Kociczka nie pomyliłaś wątków? :-p

No i co? Wieczór was rozmarzył?
Wzięłam na jutro wolne, żeby podjechac z małym do przychodni w Białymstoku, do znajomej pediatry.
Nasz lekarz rodzinny odkryl u Jonatana wysokie cisnienie :-( 120 na 60. Gorna granica nie powinna przekraczac 90.
Pocieszam sie tym, że jednorazowy pomiar nie jest reprezentatywny, że trzeba mierzyc na 4 kończynach, że u niemowlaka może to byc skutkiem złego mankietu ( zbyt wąski lub szeroki) na cisnieniomierzu, a nawet...przedawkowania wit D. Ale wole zbadac go jeszcze raz u doświadczonego lekarza i zobaczymy...
osobiście miałam zawsze nadcisnienie potęzsne w ciązy a poza ciążą skaczące, ależeby u rocznego malucha??
Wiecie cos na ten temat?

reklama
Marusiu, sto lat! Życzymy dużo zdrówka, anielskiego spokoju, słoneczka na codzień, samych uśmiechów i byś w swoim życiu spotykała samych zyczliwych ludzi! Ciocia Mania i Mikołaj

Do góry