reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Żużaczku, będzie dobrze. To zabieg, prawda?Dla mamusinego serca wszystko jest przezyciem, ale naprawde nie smuć sie. maciek mial 1 roczek kiedy operowali mu paluszek, urodzil sie z przykurczonym kciukiem. wszystko ok, 10 dni w szpitalu bylam.
A losia znalazlam wpisujac do googla funny moose. ;-)

Witam:tak:
Cakiem przyjemny dzień miałam. W końcu odpadła pępowina! Ufff
8 grudnia wybieramy sie na pierwsza w życiu Magdy impreze mikołajkową do szkoły rodzenia. Gosia wybierasz się? Moze razem się ustawimy?
Serdecznie pozdrawiamy zakatarzonych, zaospionych, i inne biedulki - chorowitki. Oby słoneczko wyszło i trochę rozjaśniło wasze cierpienia!
Jakoś nie mam pomysłu jak mogę wyskoczyc na dłuzsze zakupy po prezenty choinkowe. Chyba bedę z netu zamawiać.
Co kupić półrocznej dziewczynce?
Jejku, kobietki, ja się kładę spac o 21 - 21.30 .Tez tak miałyście? Dzis udało nam sie z meżem film do końca obejrzeć!
Do juterka!

taka nastrojowa...
ae4ae775a5da7fa3.jpg

Anetko, o której ta imprezka? Ja się piszę!!!!! Pasuje mi między 9 a 10. Potem Mikołaj staje się marudny bo to jego pora spania.

reklama
Jakos my lakoniczne ostatnio jestesmy. No nic, ja sie rozpiszę.
Po pierwsze, bylismy dzis na kontroli w poradni i przedłuzono nam zwolnienie na tydzien. Czyli 10 grudnia do pracy wracam. Nie pytajcie, co powiedziala moja dyrektor, jak zadzwonilam dzisiaj do szkoly...hahaha, nic nie powiedziała, bo rozmawiałam z sekretarka. Ale byla bardzo miła. ospa wygonila nam połowę uczniow do domu, z dwoch zerowek zostalo dwoje dzieci, reszta choruje...w innych klasach po kilkoro nieobecnych.
Dostalam za to bon na 300zl pod swieta i zamierzam kupic odkurzacz, bo stary mnie wkurza. :-) Stary odkurzacz, rzecz jasna.
On wcale nie odkurza, tylko wykurza na okolo paprochy. Wiec wiem co zrobię, zamienię go na nowszy model. :-)
Co do moich bólów głowy, trzęsienia mnie i paru krostek, lekarz orzekł, że tak dorośli przechodza ospe. Bo dzisiaj znowu bol glowy i ogolna deprecha. ratuję się jak mogę, ale kiepsko sie czujemy, nie da sie ukryc.
Za to dzieci szczęśliwe. jeszcze tydzien nie do szkoly! A potem 10 dni doszkoly i znow wolne, bo święta!
Ja prezenty tez zamierzam zamawiać z netu i juz zazcynam.
Shoomna, dzien dobry, dzien dobry. Wszystkie dobre mysle do was i do innych tez, mam duzo dobrych mysli, mam sie czym dzielić.
Tesciowa juz sto pierogów z serem zrobila, uwierzycie?
No ja nie zamierzam byc tak pracowita.
ide teraz na capucino, bo Jonatan spi, wezmę Ellle i poczytam przed kominkiem. papa.

Do góry